Life FF

Kryssfälld rullstol

Väger lite men orkar mycket!

QUICKIE Life är tillgänglig med fast front eller undansvängbara benstöd och kan därför tillgodose olika krav som kan finnas för en hopfällbar rullstol. QUICKIE Life har en sedan länge etablerad design som och är energieffektiv och mycket robust och klarar en brukarvikt på 140 kg. 

NYHETER RYGGKLÄDSEL!
Läs mer om uppgraderingen av vår ryggklädsel till våra manuella rullstolar här. 

Dra i bilden för att rotera den

Klicka på en färg för att byta utseende

En aktiv livsstil.

Lev livet till fullo och utforska värlen. Oavsett dina planer är din rullstol Life redo att ta dig dit. Life är också en bra förstagångssrullstol.

 • Låg vikt & uthållig
 • Multijusterbar
 • QUICKIE Life + Attitude påhängscyklar
 • Rullstolen QUICKIE Life kombinerar den låga vikten och hållbar struktur med ett modernt utseende.

 • I sin standardkonfiguration finns det ett stort antal inställningar man kan göra för att anpassa QUICKIE Life till dina behov: justeringar av bakre och främje sitthöjd, fyra länkhjulspositioner (från 0° till 4°), 4 inställningar av tyngdpunkt för en mer aktiv eller stabil körning (mellan 8.3 cm och 2.3 cm) samt vinkel av gafflarna för att nämna några. 

   

 • Om du vill träna så kan vi rekommendera våra påhängscyklar Attitude. Om du vill träna överkroppen väljer du den manuella versionen, om du behöver lite motorhjälp ibland väljer du hybriden och och för att njuta av full kraft så väljer du då vår Attitude El. QUICKIE Attitude påhängscyklar öppnar en ny värld av möljligheter.

En aktiv livsstil.

Enkel att justera

En mycket prisvärd rullstol i aluminium. QUICKIE Life uppfyller alla de krav du förväntar dig av en hopfällbar rullstol.

 • Innovativ hopfällningsmekanism

  Den manuella rullstolen QUICKIE Life har en innovativ och enkel hopfällningsmekanism som automatiskt fixerar positionen när den är hopfälld för att underlätta användning och uppfällning. 

   

 • 3-armskryss

  3-armskrysset ger QUICKIE Life styrka med reducerad vikt samt ett rent och snyggt och minimalistiskt utseende.

 • En personlig stil

  Njut av en modern men ändå robust design - skapa en QUICKIE Life som passar dig och din livsstil. Du kan göra den mer personlig genom ett flertal olika alternativ av ryggar, fotstöd, däck etc.

   

Enkel att justera

Lär känna Heike

1993 fick jag en sällsynt och mycket allvarlig muskelsjukdom och sedan dess är jag rullstolsanvändare. 

Med rullstolen QUICKIE LIFE tillsammans med påhängscykeln QUICKIE Attitude El har jag hittat den perfekta kombinationen för mina dagliga akiviteter, inklusive min passion som hundtränare. 

Det intensive samarbetet med hunden i agilitiyträning är fascinerande. Det är ju bara meningsfullt att träna om hunden också har roligt och för att uppnå det använder jag positiva bekräftelser som t.ex boll eller annan belöning.  

Jag använder också min QUICKIE LIFE för att utföra min favoritsport som är bågskytte vilket jag älskar! 

 

En personlig stil

Ge din QUICKIE Life en mer personlig stil med att välja en av de 32 olika ramfärgerna. Det finns dessutom 5 snygga anodiserade stilar att välja mellan för gafflar och hjul.

På grund av begränsningar av färgåtergivning kan färgerna så som de upplevs på skärmen avvika något från den verkliga färgen. Detta bör därför endast användas som en indikation.

Wheelchair Wheelchair Frame Castor Fork Castor Wheel Upholstery

Tekniska specifikationer

Sittbredd:36 cm - 54 cm (i steg om 2 cm)
Sittdjup:36 cm - 50 cm (i steg om 2 cm)
Främre sitthöjd:40 cm - 54 cm
Bakre sitthöjd:40 cm - 51 cm
Rygghöjd:25 cm - 50 cm (i steg om 2.5 cm )
Sittvinkel:0° - 12°
Ryggstödsvinkel:78° - 102°
Kambring:0° / 1° / 2° / 3° / 4°
Max brukarvikt:140 kg
Produktens vikt:från 11 kg
Ramfärger:32
Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Våra varumärken