Helium Fastramsrullstol

Världens lättaste inställbara aktivrullstol

Quickie Helium är en innovativ aktivrullstol. Efter senaste uppgraderingen av Helium är stolen återigen innovativ med nya material och nya teknologier för att få de allra bästa köregenskaperna i en stark, styv och nu ännu lättare stol. Helium ger maximala köregenskaper med ett fullt utbud av ergonomiska inställningar för att kuna fininställa stolen efter varje brukares behov. Det är nu möjligt att köra långa sträckor men samtidigt använda minsta möjliga kraft och man slipper bli trött. Eftersom stolen är så lätt är det enkelt att lyfta och transportera Helium överallt.

NYHETER RYGGKLÄDSEL!
Läs mer om uppgraderingen av vår ryggklädsel till våra manuella rullstolar här. 

Läs mer >

Quickie Helium manuell rullstol
general.CrashTestApproved#

Krocktestad
Denna produkt har krocktestats och godkänts enligt kraven för ISO 7176-19.

Bilder och video

Quickie Helium
Helium med EXO-klädsel

Bilder

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken