WheelDrive Drivaggregat

Kom längre med WheelDrive drivaggregat för rullstolar

Det innovativa drivaggregatet WheelDrive är designat för att göra det enklare för dig att köra din rullstol, oavsett situation. Det ger också terapeutiska fördelar. Tack vare dess unika koncept med dubbla drivringar med olika funktioner, så ger WheelDrive inte bara extra hjälp utöver egen armkraft, det är också möjligt att rulla med full motorhjälp hela tiden. När WheelDrive är avstängd fungerar bakhjulen som vanliga drivhjul. Ta dig ut på en längre åktur, hantera kluriga vägar eller hinder, eller ta dig fram i trånga utrymmen? Du väljer helt enkelt den hjälp du behöver för att ta dig fram utan ansträngning. Med WheelDrive kommer du uppleva ökad frihet och rörlighet, fortsätt vara aktiv i din egen rullstol!
NYHETER 2019! Läs mer om nyheterna på WheelDrive som presenteras i november 2018. Vi kallar det "WheelDrive Generation 2019", läs mer här!

Läs mer >

WheelDrive hjälpmotor för rullstolar

Bilder och video

QUICKIE WheelDrive wheelchair power assist (lifestyle1)
WheelDrive power assist for wheelchairs. Go further.
QUICKIE WheelDrive wheelchair power assist (on Exigo)

Bilder

Videos

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken