Levo Summit ElStårullstol

Levo Summit EL Manuell rullstol med elektrisk uppresningsfunktion

Detta är LEVO: 40 års ledande marknadserfarenhet inom rullstolar med ståfunktion. LEVO introducerar stolt Levo Summit El.

Vår nya innovativa design kombinerar funktionerna i en aktiv rullstol med den mest avancerade ståtekniken. Det ger brukaren den perfekta stående positionen oavsett vilken position du utgår från. 

Be om en broschyr

Crash Tested LEVO Summit El stårullstol
Nästa generation av stårullstolar från Levo

Nästa generation av stårullstolar från Levo

Schweizisk design med innovativ “ABC “ ståfunktion.

  • Enkel förflyttning
  • Enkel transport
  • Kompakt, aktiv körning
  • Vikt: endast 21 kg
  • Enkel att justera och att anpassa till individuella behov

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:Sittbredd + 160 mm
Sittbredd:350/380/400/420/450/480/500 mm
Sittdjup:350 – 550 mm med 20 mm intervall
Sitthöjd:480/500/520/540 mm
Ryggstödshöjd:320-380 mm
Prestanda/Vikter
Max. brukarvikt:125 kg
Totalvikt:21 kg
Transportvikt:21
Transport
KrocktestadDenna produkt har krocktestats och godkänts enligt kraven för ISO 7176-19.

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation

Dokumentation

Vanligt förekommande frågor

Totalbredden hittar du i bruksanvisningen eller i beställningsunderlaget på respektive produkt. Det som är viktigt att veta när det gäller manuella rullstolar är om du har kambring så ökar totalbredden fort. Tex en stol med 6 grader kambring och 24" hjul, blir 8 cm bredare än en stol med 0 grader kambring.

Om du har en hopfällbar rullstol hittar du det på krysset under rullstolens sits. Om du har en rullstol med fast ram hittar du serienumret på ramens baksida.

Trycket beror på däcktypen. För mer information se produktens bruksanvisning.

Valet av ett däck beror på i vilken miljö du planerar att använda rullstolen. Det finns två kategorier: luftdäck och och massiva däck. I allmänhet föredrar en aktiv användare alltid ett luftdäck, eftersom det ger större komfort, precision och körprestanda. Det är dock föremål för punkteringar och regelbundet underhåll. Vad gäller massiva däck kräver de inget underhåll och riskeras inte att punkteras men körkvaliteten är lägre, vilket är bättre för de mindre aktiva.

Valet av hjulstorlek beror på hur lång du är och hur du vill sitta. Större hjul kan ge mer komfort tack vare lägre rullmotstånd, särskilt när du är utomhus. Mindre hjul anses emellertid göra din rullstol mer smidig. Ditt val av hjulstorlek bör göra det möjligt för dig att sitta bekvämt och samtidigt kräva en minimal ansträngning för att driva din stol framåt.

 1 2