BREEZY Cirrus G5

Komfort och stabilitet

Cirrus G5 är en rullstol med en unik och behaglig tiltfunktion. Armstöd som följer ryggvinkeln stödjer armarna bekvämt i alla positioner.  

Be om en broschyr Beställningsunderlag
Komfortrullstolen Cirrus G5
Oändliga inställningsmöjligheter

Oändliga inställningsmöjligheter

Med hela 33° tilt och 35° ryggvinkel ger Cirrus G5 ett stort antal möjligheter till inställningar. Tillsammans med vinkelreglerbara benstöd ger tilt och ryggvinklingen en bra viloställning.

Enklare och tryggare förflyttning

Enklare och tryggare förflyttning

En skjutbar sits bidrar till tryggare förflyttning. Genom att skjuta tillbaka sätet kommer personen in bekvämt ut och in i rullstolen utan behov av extra lyft. Detta ger en reducerad belastning på vårdare samt en mer behaglig förflyttning. 

Tryckfördelning

Tryckfördelning

Cirrus G5 levereras med fördjupning under sittbenen. Fördjupningen bidrar till en ökad tryckfördelning samt en mer stabil sittställning. Alternativa dynor, som t. ex från vårt JAY-sortiment kan användas tillsammans med Cirrus G5 vid behov av ytterligare tryckfördelning eller positionering. 
 

 

Bra armstöd

Bra armstöd

Cirrus G5 levereras med armstöd som följer ryggvinkeln. Detta bidrar till ett bättre armstöd och en bekväm sittställning. 

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Sittbredd:39, 42, 45, 48, 51, 54 cm
Sittdjup:39-55 cm
Sitthöjd:38-55 cm
Sitstilt:33
Ryggstödshöjd:65 cm (55 cm tilbehör)
Prestanda/Vikter
Max. brukarvikt:135 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation

Dokumentation