BREEZY Exigo 30Anpassningsbar rullstol

Ditt val när du vill ha en rullstol med ultimat anpassningsförmåga. Tillgänglig också som XL.

Exigo 30 är ditt val när du vill ha en rullstol med ultimat anpassningsförmåga - intuitiv och snabb att justera med bara ett verktyg. Finns i tre olika ramlängder och sex sitsbredder och kan enkelt anpassas för att passa dina specifika behov. Njut av utmärkta köregenskaper och hög sittkomfort, med en högkvalitativ vadderat ryggstöd som standard. Mer vikt? Den stabila Exigo 30 X hopfällbara rullstolen klarar en maximal brukarvikt på 160 kg.

Be om en broschyr Beställningsunderlag
Crash Tested BREEZY Exigo 30 anpassningsbar rullstol
En perfekt passform - snabbt och lätt

En perfekt passform - snabbt och lätt

Med självinstruerande graderade skalor och tydligt markerade standardpositioner, kan denna lätta ihopfällbara rullstol lätt justeras för att passa dina behov - med bara ett verktyg. Välj mellan tre ramlängder och sex sitsbredder och lägg ditt val av tillbehör. För en perfekt passform och enkelt kostnadseffektivt användande. 

Bäst på komfort

Bäst på komfort

Exigo 30 är en komplett allroundrullstol, designad för komfort varje dag med det högkvalitativa justerbara komfortryggstödet samt benstöden som kan justeras till 70°, 80° eller 90° samt ergonomiskt designade armstöd. Välj vår Smartsit för ännu högre komfort. Enkla överförflyttningar och enkel att fälla ihop. 

Högkvalitativ design

Högkvalitativ design

Räkna med högkvalitativa material och hög finish från denna hållbara rullstolsdesign. Ramkonstruktionen bidrar till att göra Exigo 30 till en mycket stabil allroundrullstol med kryssram. Njut av fantastiska köregenskaper och enkel manövrering av den smalaste rullstolen design i sin klass: sittbredd +18 cm.

Exigo 30 X - hanterar lätt extra vikt

Exigo 30 X - hanterar lätt extra vikt

Exigo 30 X är konstruerad för en maximal brukarvikt på 160 kg. Denna extremt stabila anpassningsbara rullstol levereras med en lång ram (sittdjup 42 - 52 cm) och en sittbredd på 54, 57 och 60 cm. Det höjdjusterbara körhandtaget erbjuder extra stabilitet.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:Sittbredd +18 cm
Totallängd:94 - 100 cm
Totalhöjd:75 - 93 cm
Bredd hopfälld:28 cm
Sittbredd:36 / 36 / 42 / 45 / 48 / 51 cm
Sittbredd (XL version):54 / 57 / 60 cm
Sittdjup:33 - 39 cm (kort ram); 36 - 45 cm (standard ram): 42 - 51 cm (lång ram)
Sitthöjd:36 - 48 cm
Ryggstödshöjd:35 - 45 cm
Prestanda/Vikter
Material:Aluminium
Max. brukarvikt:140 kg (X: 160 kg)
Totalvikt:17.8 - 18.3 kg (21 - 23 kg)
Transport
KrocktestadDenna produkt har krocktestats och godkänts enligt kraven för ISO 7176-19.

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation

Dokumentation