Exigo 20Lättviktsrullstol

Den välutrustade och mycket stabila allround rullstolen

Med Exigo 20 får du en välutrustad och mycket stabil allround rullstol. Den går snabbt och lätt att justera, och utmärker sig med en maximal brukarvikt på 140 kg (!) Som standard. Utformad för långsiktig och intensiv användning, erbjuder denna högkvalitativa hopfällbara lättviktsrullstol en mjuk gång och är lätt att använda. Välj bland ett brett utbud av utbytbara tillbehör och njut av ökad komfort och frihet. Exigo 20 - stort värde för pengarna.

Be om en broschyr Beställningsunderlag
Crash Tested BREEZY Exigo 20 lättviktsrullstol
Unik ramkonstruktion för maximal stabilitet

Unik ramkonstruktion för maximal stabilitet

Den unika ramkonstruktionen ger maximal stabilitet och komfort. Njut av fantastiska köregenskaper och enkel manövrering. För en smidig och säker resa.

Anpassningsbar

Anpassningsbar

För att kunna möta varje brukares unika behov har Exigo 20 i standardutförandet många inställningsmöjligheter. För att säkerställa en stabil och bekväm sittställning kan benstödet justeras till 70, 80 och 90 grader.

Smidiga förflyttningar

Smidiga förflyttningar

Smidig i-och urstigning är centralt för en bra rullstol. Exigo 20 är utrustad med uppfällbara, löstagbara armstöd samt utfällbara, avtagbara benstöd.

Valuta för pengarna

Valuta för pengarna

Den mångsidiga lättviktsrullstolen Exigo 20 är avsedd för långvarig och bekymmerslös användning . Hög kvalitet och ett brett utbud av utbytbara tillbehör säkerställer användarvänlighet - och kostnadseffektiv återanvändning.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:Sittbredd +18 cm
Totallängd:100 cm
Totalhöjd:89 cm
Bredd hopfälld:24.5 cm
Sittbredd:36 / 36 / 42 / 45 / 48 / 51 cm
Sittdjup:39 - 44 cm
Sitthöjd:36 - 48 cm
Ryggstödshöjd:42 - 46 cm
Prestanda/Vikter
Material:Aluminium
Max. brukarvikt:140 kg
Totalvikt:16.9 - 17 kg
Transport
KrocktestadDenna produkt har krocktestats och godkänts enligt kraven för ISO 7176-19.

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation

Dokumentation