BREEZY Exigo 20Lättviktsrullstol

Den välutrustade och mycket stabila allround rullstolen

Med Exigo 20 får du en välutrustad och mycket stabil allround rullstol. Den går snabbt och lätt att justera, och utmärker sig med en maximal brukarvikt på 135 kg. Som standard. Utformad för långsiktig och intensiv användning, erbjuder denna högkvalitativa hopfällbara lättviktsrullstol en mjuk gång och är lätt att använda. Välj bland ett brett utbud av utbytbara tillbehör och njut av ökad komfort och frihet. Exigo 20 - stort värde för pengarna.

Kontakt Beställningsunderlag
Crash Tested BREEZY Exigo 20 lättviktsrullstol
Unik ramkonstruktion för maximal stabilitet

Unik ramkonstruktion för maximal stabilitet

Den unika ramkonstruktionen ger maximal stabilitet och komfort. Njut av fantastiska köregenskaper och enkel manövrering. För en smidig och säker resa.

Anpassningsbar

Anpassningsbar

För att kunna möta varje brukares unika behov har Exigo 20 i standardutförandet många inställningsmöjligheter. För att säkerställa en stabil och bekväm sittställning kan benstödet justeras till 70, 80 och 90 grader.

Smidiga förflyttningar

Smidiga förflyttningar

Smidig i-och urstigning är centralt för en bra rullstol. Exigo 20 är utrustad med uppfällbara, löstagbara armstöd samt utfällbara, avtagbara benstöd.

Valuta för pengarna

Valuta för pengarna

Den mångsidiga lättviktsrullstolen Exigo 20 är avsedd för långvarig och bekymmerslös användning . Hög kvalitet och ett brett utbud av utbytbara tillbehör säkerställer användarvänlighet - och kostnadseffektiv återanvändning.

Dimensioner
Totalbredd:Sittbredd +180 mm
Totallängd:1000 mm
Totalhöjd:890 mm
Bredd hopfälld:245 mm
Sittbredd:360 / 390 / 420 / 450 / 480 / 510 mm
Sittdjup:390 - 440 mm
Sitthöjd:360 - 480 mm
Ryggstödshöjd:420 - 460 mm
Prestanda/Vikter
Broms:hh
Material:Aluminium
Max. brukarvikt:135 kg
Totalvikt:15.9 kg
Transport
KrocktestadDenna produkt har krocktestats och godkänts enligt kraven för ISO 7176-19.

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation

Dokumentation