Hakstyrning

Eldriven och manuell mekanism för hakstyrning.

Det nyutvecklade monteringssystemet från Switch-It tillåter båda varianterna: den mekaniska och den eldrivna swing-away-armen att anpassas till ett enda universellt gränssnitt fäst vid ryggstödet. Den speciellt designade swing-away-mekanismen innehåller en friktionskoppling som erbjuder möjligheter till nödmekanism för swing away-armen och kan minska kraften till växellådan i ställdonet.

Be om en broschyr
Switch-It system för hakstyrning
Eldriven och Manuell hakstyrning

Eldriven och Manuell hakstyrning

Hakbommen är en lång L-formad stång med en klämma för montering av styrspakar såsom VersaGuide eller MicroGuide. Hakbommen monteras på ett fäste på ryggstödet. Denna inställning ger brukaren kontroll via hakan eller munnen utan att behöva bära ett seldon och erbjuder dessutom en bekväm överflyttning i och ur stolen av brukaren. Den är tillgänglig i en manuell (visas på vänster sida) och eldriven version.

 

Eldriven hakstyrning och dess funktoner

Eldriven hakstyrning och dess funktoner

Den eldrivna swing-away-versionen ansluts direkt till R-Net bussen för strömförsörjning och har ett inbyggt 3,5 mm uttag för att ansluta individuella brytare till swing-away-manövreringen. Den finner automatiskt sitt återställningsläge för att alltid ompositioneras vid samma punkt.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dokumentation

Dokumentation