ZIPPIE Salsa R²Barnrullstol

Utmärkta köregenskaper ute och inne

Tack vare Zippie Salsa R²’s kraftfulla motorer, 70 Ah batterier och kraftiga hjul, så är köregenskaperna utomhus enastående. Salsa R² har en kantklättringskapacitet på upp till 100 mm och kan hantera lutningar på upp till 10°. Zippie Salsa R² har en räckvidd på 32 km och brukaren har hela tiden bästa komfort. Dessutom gör Zippie Salsa's mycket kompakta bas och låga sitthöjd att det är enkelt att ta sig in i fordon och runt i trånga utrymmen samt ger enkel åtkomst vid bord.

Be om en broschyr Beställningsunderlag
Zippie Salsa R elrullstol barn
Sitsen som växer med barnet

Sitsen som växer med barnet

Zippie Salsa R2 är utrustad med ett helt justerbart sittsystem som snabbt kan justeras i bredd och djup, ryggvinkeln och höjd utan att ytterligare delar behövs. Sitsen är designad för perfekt anpassning till det växande barnet. Alternativa ryggar och kuddar kan enkelt monteras.

Låg sitthöjd

Låg sitthöjd

För enkel åtkomst vid bord kan Salsa R utrustas med 12,5" eller 14" hjul, 30° elektrisk tilt modul och 4 x 20 mm sitthöjdsjustering. Detta ger Salsa R2 kompakta mått för inomhuskörning.

Enkel transport

Enkel transport

Uppfällbara armstöd och manöverbox, löstagbara och undansvängbara benstöd, låg höjd från golv till sits och enkelt löstagbara sidoskydd, detta är alla egenskaper som gör att vår Salsa R2 underlättar vid transport.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Ramtyp:Fast
Version:rigid
Totalbredd:620 mm (14“ hjul) / 600 mm (12,5“ hjul)
Totallängd:114 cm
Sittbredd:300 – 400 mm i steg om 20 mm
Sittdjup:300 – 400 mm i steg om 20 mm
Tilläggsdjup:20 mm
Tilläggsbredd:20 mm
Ryggstödshöjd:385 / 410 / 435 mm
Ryggstödsvinkel:Manuell: 0° - 16° / Elektrisk: 0° - 30°
Prestanda/Vikter
Hastighetsalternativ:6 och 10 km/h
Batterier:60 Ah & 70 Ah
Väggrepp:Bakhjulsdriven
Totalvikt:115 kg
Max. brukarvikt:75 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.