SALSA Barnrullstol

Utmärkta köregenskaper ute och inne

Tack vare Zippie Salsa R's kraftfulla motorer, 60Ah batterier och kraftiga hjul, så är köregenskaperna utomhus enastående. Salsa R har en kantklättringskapacitet på upp till 10cm och kan hantera lutningar på upp till 8° (14%). Zippie Salsa R har en räckvidd på 32km och brukaren har hela tiden bästa komfort. Dessutom gör Zippie Salsa's mycket kompakta bas och låga sitthöjd att det är enkelt att ta sig in i fordon och runt i trånga utrymmen samt ger enkel åtkomst vid bord.

Läs mer >

Se färger

Zippie Salsa R elrullstol barn

Bilder och video

Zippie Salsa Elrullstol
Zippie Salsa Elrullstol

Bilder

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken