SALSA M Barnrullstol

Utmärkta köregenskaper ute och inne

Zippie Salsa M's mitthjulsbas ger bästa möjliga köregenskaper inomhus tack vare dess mycket kompakta vändradie (60 cm) och små mått. Med en bredd på bara 60cm och låg sitthöjd gör att det är lätt att komma åt överallt. De bra köregenskaperna utomhus beror på det unika fjädringssystemet som ger en mjuk, säker och stabil körning även när man kör över gupp och kanter. Salsa M kan köra över hinder som är upp till 7.5cm höga och har en räckvidd på upp till 26 km vid full laddning.

Läs mer >

Se färger

Zippie Salsa M elrullstol barn

Bilder och video

Zippie Salsa M Lifestyle
Zippie Salsa M Lifestyle (1)
Zippie Salsa M Elrullstol

Bilder

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken