VersaGuide

Kompakt proportionell kontroll

VersaGuide är en fullt proportionell och hållbar kompakt joystick som kan monteras praktiskt taget överallt. VersaGuide har fått sitt namn tack vare sin mångsidighet och de obegränsade monteringsmöjligheterna den erbjuder.
Denna kompakta joystick erbjuder full proportionell kontroll  (framåt/bakåt/höger/vänster). 

Den levereras med två inbyggda uttag (SmartJacks) för funktionsval (Mode) och on/off, dessa SmartJacks är unika för VersaGuide. SmartJack sensoringången anpassas automatiskt till både närhetsbrytare och mekaniska brytare.

Be om en broschyr
VersaGuide Kompakt Styrspak från Switch-It
Finns också i en EZ-version (lätt) som kräver mindre kraft och mindre rörelseförmåga av brukaren

Finns också i en EZ-version (lätt) som kräver mindre kraft och mindre rörelseförmåga av brukaren

Förutom den vanliga joysticken VersaGuide kan du också få VersaGuide EZ (lätt) version: Den har två inbyggda anslutningar för funktionsval (Mode) och on/off på joystickens undersida. Unikt för VersaGuide EZ är SmartJack-sensorns ingång som automatiskt anpassar sig till både närhets- och mekaniska brytare.

Denna version kräver mindre kraft och mindre rörelseförmåga för brukaren. 

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dokumentation

Dokumentation