MicroPilot

Mini-Proportionell joystick

MicroPilot erbjuder proportionell styrning av elrullstolar. Den ger användaren möjlighet att köra sin rullstol med full kontroll och också att kontrollera rullstolens alla drivparametrar (hastighet, acceleration, etc.). Den är framtagen och avsedd speciellt för brukare med mycket begränsad rörelseyta och/eller styrka. Man kan anpassa joystickens känslighet för att passa varje individ. Metallkonstruktionen erbjuder dessutom en betydande hållbarhets-fördel.

MicroPilot fungerar i plug-and-play-mode och är kompatibel med de flesta tillverkares elektronik. MicroPilot fungerar så här: Ju hårdare du trycker desto snabbare kommer stolen att röra sig. Känsligheten är justerbar genom att vrida en potentiometer med en liten skruvmejsel. Vrid till höger för mindre känslighet. Inställningarna är mellan 10 och 50 gram.

Be om en broschyr
Switch-It MicroPilot Styrspak
SpaceDisk handbricka

SpaceDisk handbricka

Vår SpaceDisk är utformad för maximal positionering av MicroPilot eller MicroGuide. Den ger armstöd eller mittlinjefäste samt ger handstöd till brukaren. SpaceDisk skyddar också styrspakarna.

SpaceDisk svänger på en kulled i 360° för maximal justering av joystickens placering. Detta understödjer funktionell placering i förhållande till handleden. Fiberoptiska växlar för funktionsval kan monteras i SpaceDisk, idealiskt för de med mycket begränsad handrörelse.

Montering för styrning via haka/mun

Montering för styrning via haka/mun

Selen sätts runt brukarens nacke och ger möjlighet att använda haka eller mun för att styra sin elrullstol. Monteringspositionen är inte beroende av användarens position i förhållande till rullstolen eftersom den är monterad på användaren, och också rör sig med användaren. Systemet levereras med en bekväm skumkudde.

Selen finns i två storlekar: Standard som är 152 mm bred och Large som är 203 mm bred. Selen är enkel att ta bort för att underlätta överförflyttningar.

Mekanisk hakstyrning swing-away

Mekanisk hakstyrning swing-away

Den mekaniska hakstyrningen Link-It swing-away har en klämma för montering av styrspakar såsom MicroGuide, MicroPilot, VersaGuide och Allround joystick. Den monteras på ett fäste på ryggstödet. Denna inställning ger brukaren en hak- eller munkontroll utan att behöva bära ett seldon och erbjuder en bekväm överflyttning i och ur stolen av brukaren.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dokumentation

Dokumentation