Joystick Allround

Multifunktionell joystick

Multifunktionell joystick för elrullstolar. Joysticken Allround är den kompakta versionen av en styrspaksmodul för elektroniska standardrullstolar. Den innehåller två uttag för on/off och lägen/funktioner. Den levereras i två versioner, en med en DB9 kontakt och en med direktkontakt till R-Net systemet. 

Visas till höger: Joystick Allround med Fjärrbrytare.

Be om en broschyr
Switch-It Allround joystick
Finns också tillgänglig i en heavy-duty version

Finns också tillgänglig i en heavy-duty version

Joysticken Allround Heavy Duty är en tåligare version av joysticken Allround och har utvecklats för personer med t. ex spasticitet, dystoni eller användare med extrem hypertonicitet. Denna helt proportionella joystick har ett kompakt och massivt hölje med 2 ingångar för kontakter.

Även tillgänglig i en lättare version

Även tillgänglig i en lättare version

Joysticken Allround Light är en kompakt version av den vanliga styrspaksmodulen men kräver mindre kraft vid hantering än den vanliga joysticken Allround. Som namnet antyder har denna joystick utvecklats för allsidig användning och passar de som har mindre muskelkraft och/eller rörlighet. Denna helt proportionella joystick har ett kompakt hölje och 2 ingångar för kontakter.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dokumentation

Dokumentation