Ctrl+5 Manöverbox

En bra genväg till ofta använda funktioner.

Få bekväm åtkomst till de programmerbara funktionerna i din elrullstol med Ctrl+5 Manöverbox - en perfekt kombination för våra programmerbara minneslägen på alla SEDEO ERGO-sitsar. Du kan gå direkt till den funktion/position som du önskar med ett knapptryck. Knappsatser kommer i två olika utgåvor (se bilder nedan) baserade på användarnas behov. 

Be om en broschyr
Switch-It Ctrl+5 Manöverbox för elrullstolar
Ctrl+5 Manöverbox med platta knappar

Ctrl+5 Manöverbox med platta knappar

Knappsatsen till Ctrl+5 Manöverbox finns i två olika varianter - här till höger ses varianten med knappar som kräver tryck. 

 

Vippströmbrytare

Vippströmbrytare

Tangentbordet för Ctrl +5 Manöverboxen finns i två olika knappkonfigurationer - bilden till vänster visar versionen med vippströmbrytare.

USB-anslutning

USB-anslutning

USB-porten är avsedd för laddning eller elektrisk kringutrustning, med en maximal spänning på 2,0 amp. Porten är ansluten till en anslutningskabel som gör att den kan flyttas från den ena sidan till den andra beroende på hur brukaren föredrar att få tillgång till den.

Ctrl+5 Manöverboxen  är programmerbar med tilldelningsbara knappar

Ctrl+5 Manöverboxen är programmerbar med tilldelningsbara knappar

Manöverboxen Ctrl+ 5 är en enhet som pluggas in i PG Drives R-Net-systemet och möjliggör inställning av så många som tio olika funktioner - varje vippströmbrytare är två knappar tack vare Sunrise Medicals patenterade tilldelningsbara knappteknologi. Ctrl+5-boxen är förprogrammerad från fabriken till standardvärden.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dokumentation

Dokumentation