Huvudsystem

System för huvudstyrning av elrullstolar

Switch-It traditionella huvudsystem använder närhetsbrytare med nolltryck som är särskilt utformade för applikationer till elrullstolar och är mindre känsliga för störningar från de elektromagnetiska fält som alstras av elrullstolar.

HDR-4M2 är ett 3-switchat huvudsystem med två 3 mm monojack-portar för en dedikerad extern funktionsbrytare för justering av 4:e och 5:e funktionen enligt önskemål och behov. HDR-5 är ett 5-switchat huvudsystem med en dedikerad sensor för att backa och en dedikerad sensor för funktionsval på motsatt sida. En dip-switch på baksidan av huvudsystemet ger förmåga att koppla in eller stänga av sensorn.

Läs mer >

Switch-It Switchade system för huvudkontroll

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken