Huvudsystem

Huvudsystem

Switch-It traditionella huvudsystem använder närhetsbrytare med nolltryck som är särskilt utformade för applikationer till elrullstolar och är mindre känsliga för störningar från de elektromagnetiska fält som alstras av elrullstolar.

HDR-4M2 är ett 3-switchat huvudsystem med två 3 mm monojack-portar för en dedikerad extern funktionsbrytare för justering av 4:e och 5:e funktionen enligt önskemål och behov. HDR-5 är ett 5-switchat huvudsystem med en dedikerad sensor för att backa och en dedikerad sensor för funktionsval på motsatt sida. En dip-switch på baksidan av huvudsystemet ger förmåga att koppla in eller stänga av sensorn.

Be om en broschyr
Switch-It Switchade system för huvudkontroll
Sidodynor

Sidodynor

Huvudsystemet kan fås med följande sidodynor. 

  • S-S: Kort, med raka vingar
  • S-C: Kort, med svängda vingar
  • L-S: Lång, med raka vingar
  • L-C: Lång, med svängda vingar

Det 5-switchade huvudsystemet är endast tillgängligt med långa, raka vingar på grund av sensorplacering och tolerans för aktiveringsområdet.

Funktionsbrytare

Funktionsbrytare

Vi erbjuder flera brytare och monteringsalternativ för användning av huvudstyrning: Äggformad bytare, MicroLite och Piko-knapp kan monteras på en styv swing-away stång (305 mm lång). En fiberoptisk omkopplare monterad på ett flexibelt stativ är ett annat alternativ.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dokumentation

Dokumentation