Dual Pro™

Proportionerlig huvudkontroll för intuitiv körning

Dual Pro från Switch-It är ett proportionerligt huvudkontrollsystem med möjligheter till finjustering och anpassning för att ge brukaren en lättanvänd, exakt och intuitiv körupplevelse. Den ideala lösningen för brukare som har behöver ha olika nivåer av huvudstyrning på vänster respektive höger sida.

Be om en broschyr
Dual Pro™ Huvudkontroller från Switch-It
Styrning via sensor eller tryck, eller båda?

Styrning via sensor eller tryck, eller båda?

Dual Pro kan programmeras för att fungera som en switchad styrning, som arbetar baserat på huvudets avstånd från sensorn eller som en proportionerlig styrning, som arbetar baserat på kraften eller trycket som appliceras på sensorn. Se gärna filmen ovan för förtydligande.

Programmering med brukaren ombord

Programmering med brukaren ombord

Dual Pro programmeras bekvämt och enkelt från huvuddynans baksida. Detta gör det möjligt för kliniker att få smidig tillgång till programmeringsfunktionerna under installation samtidigt som brukaren kan sitta kvar. 

Anpassningsbar och enkel att lära sig

Anpassningsbar och enkel att lära sig

Dual Pro’s känslighet och den kraft som krävs för att aktivera huvudkontrollen kan anpassas till varje brukares styrkor och förmåga. Vänster och höger dyna kan anpassas individuellt, vilket möjliggör smidig körning för användare som har olika nivåer av huvudstyrning på vänster och höger sida. Finjusterade, personliga inställningar gör det möjligt för användare att snabbt och enkelt anpassa sig till körning med huvudstyrning.

Verklig kontroll för överlägsen körning

Verklig kontroll för överlägsen körning

Dual Pro är en verkligt proportionellt huvudkontrollsystem. Det betyder att Dual Pro, precis som en gaspedal och en ratt, erbjuder ett komplett utbud av acceleration och hastighetsminskning samt 360° vändning och girningskontroll för överlägsen körbarhet.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dokumentation

Dokumentation