TouchDrive 2

Proportionell styrning via pekskärm

TouchDrive 2 utnyttjar beprövad pekskärmsteknologi för mobiltelefoner för ultrakänslig och exakt proportionell körkapacitet för styrning av rullstolar. Peka helt enkelt på glasytan för enheten som ska aktiveras; ingen kraft/styrka krävs. Upprätthåll kontakt med skärmen för full körkontroll när du t. ex ska svänga, vända och gira.

Med TouchDrive 2 finns lägesåtkomst genom antingen en inbyggd lägesbrytare på skärmen (Switch-It logon) eller en 3 mm monojack-port för externa mekaniska funktionsbrytare. TouchDrive 2 kan konfigureras som neutral, så att aktivitetsområdet alltid hamnar i centrum av skärmen (Absolut) eller att centrum för aktiviteten beror på var brukaren börjar sin aktivitet (Relativ). 

Be om en broschyr
Switch-It TouchDrive 2 driftkontroll
Inbyggd lägesfuktion

Inbyggd lägesfuktion

När du vidrör på Switch-It-logotypen på pekskärmen får du tillgång till olika lägen. Det här alternativet kan aktiveras eller inaktiveras genom att trycka på den gröna inbyggda knappen på undersidan av enheten.

Externt lägesbrytarjack

Externt lägesbrytarjack

Brukaren kan välja att inaktivera det inbyggda funktionsalternativet (Switch-It logotyp) och i stället använda en extern brytare. TouchDrive 2 erbjuder en 3 mm monojackport på sidan för en extern mekanisk lägesbrytare. Denna funktion erbjuder en renare inställning med färre anslutna vajrar till en Omni eller utökad display.

Absolut and Relativt läge

Absolut and Relativt läge

Användaren kan välja Absolut eller Relativt läge för inställning av neutral position. I Absolut läge är mitten av skärmen alltid centralt /neutralt. I Relativt läge, blir det nya läget för centrum/neutralt varhelst användaren berör skärmen. Det här alternativet kan aktiveras eller inaktiveras genom att trycka på den gröna inbyggda knappen på undersidan av enheten.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dokumentation

Dokumentation