TouchDrive 2

Proportionell styrning via pekskärm

TouchDrive 2 utnyttjar beprövad pekskärmsteknologi för mobiltelefoner för ultrakänslig och exakt proportionell körkapacitet för styrning av rullstolar. Peka helt enkelt på glasytan för enheten som ska aktiveras; ingen kraft/styrka krävs. Upprätthåll kontakt med skärmen för full körkontroll när du t. ex ska svänga, vända och gira.

Med TouchDrive 2 finns lägesåtkomst genom antingen en inbyggd lägesbrytare på skärmen (Switch-It logon) eller en 3 mm monojack-port för externa mekaniska funktionsbrytare. TouchDrive 2 kan konfigureras som neutral, så att aktivitetsområdet alltid hamnar i centrum av skärmen (Absolut) eller att centrum för aktiviteten beror på var brukaren börjar sin aktivitet (Relativ). 

Läs mer >

Switch-It TouchDrive 2 driftkontroll

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken