DriveStation

Ergonomisk styrning av elrullstolar

Switch-It DriveStation är en ergonomisk handhållen proportionell enhet för styrning av elrullstolar. DriveStation tar en befintlig kontroll och omvandlar dess kommandon till signaler som rullstolens elektronik förstår för att köra stolen eller för att kontrollera/styra andra funktioner. Fyra program för sittande möjliggör personlig anpassning för att bättre passa användarens behov.
Den är idealisk för användning av barn och brukare som är vana vid spelkontroller. DriveStation tillåter både proportionell och switchad styrning och man kan ställa in de olika knapparna för specifika funktioner. 

Läs mer >

Switch-It DriveStation

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken