QUICKIE Salsa R²Elrullstol

Kompakt för körning inomhus, kraftfull för användning ute. Med Salsa R2 är det enkelt att komma in under bord och den är också smidig att manövrera inomhus. Tack vare dess justerbara fjädring och kraftfulla motorer har du även bra stabilitet utomhus. Utrustning som justerbart sitssystem, elektriska sitstillbehör och specialstyrningar, gör att Salsa R2 passar för just dig.

Be om en broschyr Beställningsunderlag
Kompakt och Kraftfull
Enkel förflyttning

Enkel förflyttning

De sidosvängbra benstöden och den smarta designen på de uppfällbara armstöden möjliggör enkel förflyttning till och från stolen.
 

Fullt justerbart sitssystem

Fullt justerbart sitssystem

Salsa R² är en elrullstol som är utrustad med ett helt justerbart sittsystem som snabbt kan bredd- och djupjusteras samt även ryggvinkeln och höjden utan ytterligare delar. Sitsen är designad för perfekt anpassning till användaren och möjliggör snabb service och renovering. Alternativa ryggar och rullstolsdynor kan enkelt monteras.

Snygg och kompakt bas

Snygg och kompakt bas

Ny design på underredet, finns i 3 färger, blå, röd och vit.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:620 mm (14" hjul)
Sittbredd:410 mm - 510 mm
Sittdjup:410 mm - 510 mm
Armstödshöjd:230 mm - 305 mm
Vändradie:max. 1200 mm
Prestanda/Vikter
Max. räckvidd:30 km (35 km med 70 Ah)
Hastighetsalternativ:10 km/h
Batterier:60 och 70 ah
Max. kantklättring:100 mm (med kantklättrare)
Min. vikt:114,5 kg utan lift och tilt/160 kg med lift och tilt
Max. brukarvikt:140kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.