Salsa M² Elrullstol

Nästa generations elrullstol när det gäller köregenskaper och stil.

QUICKIE Salsa-M2 elrullstol har en perfekt balans mellan manövrerbarhet inne och utmärkta köregenskaper ute samt snygg design.  Med dess kompakta bas och liten svängradie, är den utmärkt att köra i trånga utrymmen. Bra åtkomst vid bord och in/ut ur fordon tack vare dess låga sitthöjd (från 43 cm). Vid körning utomhus är du alltid garanterad en smidig och stabil körning med fjädringen på alla länkhjulen och anti nigningsteknologin - dessutom en mycket snygg design, välj mellan 4 olika färger på underredet.

Läs mer >

Se färger

QUICKIE Salsa M2 Elrullstol
general.CrashTestApproved#

Krocktestad
Denna produkt har krocktestats och godkänts enligt kraven för ISO 7176-19.

Bilder och video

QUICKIE Salsa M2 (vit bakgrund)
QUICKIE Salsa M2 (svart bakgrund)
QUICKIE Salsa M2 (Lifestyle)

Bilder

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken