Elrullstolar / QUICKIE / Elrullstol / QUICKIE Q700-UP M SEDEO Ergo

QUICKIE Q700-UP M SEDEO ErgoStårullstol

Omdefinierar teknologin för stårullstolar

Q700-UP M är vårt nya flaggskepp på QUICKIE's eldrivna produktplattform som tar stående rullstolsteknik till nästa nivå. Med en enkel knapptryckning kan du befinna dig öga mot öga med din omvärld och njuta av alla fördelar med en stående rullstol! Tack vare det avancerade driftystemet med hög prestanda: hastighet, komfort och tillgänglighet. Den elektriska rullstolen Q700-UP M levereras med vår pålitliga SpiderTrac™ 2.0-fjädring och har dessutom det fantastiska biomekaniska sittsystemet SEDEO ERGO

Be om en broschyr Beställningsunderlag

Mitthjulsdrift, utvecklad prestanda

Q700 med mitthjulsdrift sätter ribban för eldriven rullstolsteknik. Res längre med den överlägsna körprestandan och känn dig säker i utmanande terräng med SpiderTrac™ 2.0-fjädring och dess oberoende förflyttning av alla 6 hjul. Det är en fantastisk körupplevelse.

Superb smidighet inomhus

Den svänger runt sin egen axel. Njut av intuitiv körning och utmärkt manövrerbarhet i trånga kompakta utrymmen med denna smala (620 mm) bas och vändradie på 1 260 mm. Tar dig också lätt in under bord och ger åtkomst till rullstolsanpassade fordon med en låg sitthöjd från endast 445 mm.

Byggd för hög prestanda utomhus

Ta dig över trottoarkanter upp till 100 mm och njut av en mjukare och mer följsam åktur med den revolutionerande SpiderTrac 2.0-fjädringen. Med sina självständiga rörelser på alla sex hjulen, har Q700 M förmågan att krypa uppför och nedför branta hinder samtidigt som hjulen stannar på marken - även vid lutningar på upp till 10 grader.

Håller dig på banan

Gyrospårningssystemet detekterar och korrigerar automatiskt minsta avvikelse från din riktning. Genom att tillhandahålla en in i minsta detalj korrekt drift, reducerar den de fysiska eller kognitiva åtgärder som krävs för att du ska hålla dig på spåret – vilket ger en mindre krävande drift (särskilt vid bruk av specialstyrning).

Kraften att ta dig dit du vill

Njut av kraften och att enkelt kunna kontrollera hastigheten med extremt tillförlitliga 4-poliga motorer. Välj mellan hastigheter på 6 eller 8 km/h som standard eller uppgradera till 10 eller 13 km/h. Dessutom kan du välja mellan 60 och 80 Ah batterier, du kan alltså maximera din räckvidd för att  alltid köra tryggt med Q700 M.

Tidlös design som gör intryck

Stil är något personligt - därför har du möjligheten att välja mellan 6 moderna färger för att passa din personlighet. Med dolda kablar och komponenter kombinerat med skräddarsydd klädsel är det en snygg och modern design redan från början. Letar du efter något som sticker ut lite mer? Vårt Built-4-Me- team kan skapa en elrullstol som ännu mer reflekterar din individ och personliga stil. 

Beställ en broschyr 

Mitthjulsdrift, utvecklad prestanda

SEDEO ERGO - Intelligent Sits

En förstklassig sits som är specifikt designad för att passa dig. SEDEO ERGO med patenterad biometrisk ompositionering är mer effektivt än något annat sittsystem när det handlar om oberoende ompositionering under dagen.

 • Att flytta tillbaka från ett bakåtlutat läge kräver ofta användning av tiltfunktionen för att återfå din korrekta sittställning. Med den patenterade biometriska ompositioneringen, kommer SEDEO ERGO först att passera genom ett medeltiltat läge genom användning av tyngdlagen för att justera ditt bäcken i en smidig, bekväm rörelse.

 • Det högklassiga nackstödet (1) kan enkelt justeras eller tas bort. Alla sittbredder och sittdjup (2) är steglöst justerbara med bara ett verktyg. Sätet och ryggstödsbredden kan också (3+4) justeras oberoende av varandra. Även armstödets höjd- och vinkeljustering (5) är enkel att utföra.

 • Det behöver inte vara obekvämt att byta från ett läge till ett annat. SEDEO ERGO’s eldrivna bakåtlutning har 180 mm lägeskompensering för att bättre bibehålla nackstödets och hakkontrollens läge under bakåtlutning.

 • Q700-UP M kan ge påminnelser när det är dags att ändra läge. En loggbok kan också genereras för uppföljning av terapeut eller läkare.

 • Q700- UP M's sittdyna är uppdelad i tre delar. De två laterala sidodynorna kan svängas ut och lyftas bort, vilket säkerställer en bekväm överföring. Mittdelen kan också anpassas med en JAY dyna.

 • Det nya centermonterade fotstödet ger 90° knävinkel i sittande position och den ergonomiska knädynan är i djup justerbar. Dessutom, eftersom fotstödet går hela vägen ner till marken kan du göra stående förlyttningar in och ut ur din Q700-UP M.

SEDEO ERGO - Intelligent Sits

Fördelar med stående

Q700-UP M tillåter dig att vara i en stående position när du så önskar och erbjuder därmed många fördelar för din hälsa och livsstil.

 • Förbättrad tryckavlastning för de som har begränsad förmåga att själv göra en viktförändring eller behöver sitta under långa perioder
 • Förbättrad funktion och förmåga att nå och få åtkomst till omgivning och miljö
 • Förbättrad rörelseförmåga och minskad risk för kontrakturer
 • Stödjer kapaciteten av vitala organ, inklusive lung-, tarm- och blåsfunktion samt förbättrar cirkulationen
 • Reducerar förekomst av missbildningar av skelettet 
 • Reducerar onormal muskelton och spasticitet

Beställ en broschyr

Switch-It Remote Seating App

Switch-It Remote Seating App

Switch-It Remote Seating Appen (inkluderad som standard med tillvalet CTRL+ 5 boxen) mäter sittvinklar och spårar varaktigheten som brukaren kvarstår i ett läge för att förbättra hans/hennes övergripande hälsa genom tryckavlastning.

 • Du ansluter din rullstol med hjälp av Bluetooth-teknik
 • Rapporter skapas för vinkel och varaktighet av tilt, bakåtlutning och benvinkel
 • Rapporter kan delas med terapeuter och läkare via e-post
 • Hjälper till att skapa planer för tryckavlastning
 • Påminner brukaren om att justera sitsen/byta läge
 • Tillgänglig till IOS och Android.

Kontroll med ett knapptryck

KONTROLL MED ETT KNAPPTRYCK
Kontrollera din omgivning med Q700-UP M och dess innovativa kontrollteknologi. Tillgänglig med R-Net Styrsystem som standard. En stor lättläst HD-display och lättstyrda paddelbrytare ger en enkel och intuitiv manövrering. 

ANSLUT
Genom att använda integrerad infraröd teknologi kan du kontrollera omgivningen i din närhet såsom hemunderhållningssystem, TV-apparater, DVD:er, dockningsstationer och andra system - enkelt med din joystick.

BLUETOOTH & IDRIVE 
Kontrollera din telefon, dator, surfplatta och andra Bluetooth-enheter med detta användbara tillval. Anslut och kontrollera upp till fyra enheter.

QUICKIE PATENTERADE PROGRAMMERBARA KNAPPAR
Tack vare QUICKIE's patenterade programmerbara knappar kan du ändra funktionen på en knapp på din joystick till det kommando du önskar. Du kan också programmera en extra funktion (långt tryck) till knappar som ger dig snabbare, bekvämare och smidigare åtkomst till de funktioner du vanligen använder utan att behöva en joystick.

Switch-It Kontroller

Om användning av en traditionell styrspak inte är det bästa alternativet för dig, ger alternativa driftkontroller dig möjlighet att uppleva din Q700-UP M's körkapacitet och fördelar fullt ut.

Ta reda på mer.
Dual Pro™ Huvudkontroller från Switch-It

Dual Pro™

Proportionerlig huvudkontroll för intuitiv körning

Switch-It Switchade system för huvudkontroll

Huvudsystem

Huvudsystem

Switch-It system för hakstyrning

Hakstyrning

Eldriven och manuell mekanism för hakstyrning.

Link-It Monteringssystem

Link-It Monterings- system

Att montera inmatningsenheter på en elrullstol

Switch-It Allround joystick

Joystick Allround

Multifunktionell joystick

VersaGuide Kompakt Styrspak från Switch-It

VersaGuide

Kompakt proportionell kontroll

Switch-It MicroGuide styrning i mikroformat

MicroGuide

Proportionell styrning i mikroformat som är avsedd för brukare med mycket begränsad rörelseyta och/eller styrka

Switch-It MicroPilot Styrspak

MicroPilot

Mini-Proportionell joystick

Switch-It DriveStation

DriveStation

Ergonomisk styrning av elrullstolar

Switch-It Ctrl+5 Manöverbox för elrullstolar

Ctrl+5 Manöverbox

En bra genväg till ofta använda funktioner.

Switch-It Fjärrbrytare

Fjärrbrytare

Individuella fjärrbrytare för individuell åtkomst

QUICKIE Q700-UP M Electric Wheelchair Seating Positions

6 Minnespositioner

Få ut det mesta av Q700-UP M’s eldrivna tillval med minnessystem. Spara upp till 6 programmerbara positioner och gör förflyttningen med ett enkelt knapptryck.

 Men varför slösa tid på att navigera genom menyer för att hitta sittplatsen du behöver? Med NYA Switch-IT boxen kan du gå direkt till den funktion du behöver med en knapptryckning. Vill du ha mer än fem funktioner? Inget problem - du kan tilldela upp till 10 kommandon på varje box.

Klicka på en knapp för att byta position

Q700-M Controller with Seat function buttons

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:62 cm
Totallängd:107 cm
Sittbredd:40 – 50 cm
Sitthöjd:45 – 48 cm
Sittdjup:40 – 54 cm
Ryggstödshöjd:51 cm – 61 cm
Vändradie:100 cm
Prestanda/Vikter
Hastighetsalternativ:6 & 8 km/h (standard), 10 & 13 km/h (tillval)
Batterier:60 Ah; 80 Ah (tillval)
Maximal säker lutning:10°
Max. kantklättring:10 cm
Elektronik:R-Net; lampor & blinkers
Min. vikt:från 160 kg (inkl. 60 Ah batterier)
Max. brukarvikt:120 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.