Elrullstolar / QUICKIE / Elrullstol / QUICKIE Q700-UP F Sedeo Ergo

QUICKIE Q700-UP F Sedeo ErgoFramhjulsdriven elrullstol

Omdefinierar teknologin för stårullstolar

Q700-serien är den mest omfattande serien av högpresterande elrullstolar. Med en ståvinkel på upp till 85° tillåter QUICKIE Q700®-UP F SEDEO® ERGO dig att stå när som helst och erbjuder därmed många hälso- och livsstilfördelar. Den förbättrar tryckavlastningen för de som har begränsad förmåga att självständigt byta position/omfördela vikt eller måste sitta i långa perioder.

Upplev fantaskiska manövreringsegenskaper med framhjulsdrift och det biomekaniska sittsystemet SEDEO ERGO och innovativa kontroller. Omdefinierar teknologin för stårullstolar!

Be om en broschyr Beställningsunderlag

Högpresterande framhjulsdrift

Q700-UP F SEDEO ERGO's framhjulsdrift ger högsta möjliga drivkraftsteknik, inifrån och ut. Tack vare de inbyggda länkhjulsarmarna är den mycket lyhörd och enkel att manövrera, perfekt för inomhusbruk.

Extremt smidig inomhus

 QUICKIE Q700 F SEDEO ERGO svänger runt sin egen axel och är perfekt för inomhusbruk. Tar dig också lätt in under bord och ger åtkomst till rullstolsanpassade fordon med en låg sitthöjd från endast 415 mm.

Optimal komfort med oberoende fjädring på alla fyra hjul.

Med fjädringssystemet Full Track Suspension kan du ta dig över hinder och ändå få en jämn och stabil körupplevelse. Körningens komfort optimeras genom den nya länkhjulsarmens fjädring som absorberar alla små vardagliga gupp på vägen.

Håller dig på banan

Tillvalet Gyro-Tracking System upptäcker och korrigerar automatiskt minsta avvikelse från din körriktning. Genom att tillhandahålla en in i minsta detalj korrekt drift, reducerar den de fysiska eller kognitiva åtgärder som normalt krävs för att du ska hålla dig på spåret – vilket ger en mindre krävande körning (särskilt vid bruk av specialkontroller).

Maximal frihet

Med stora hjul, kraftfulla 4-poliga motorer med högt drivmoment, en hastighet på 6,8,10 eller 13 km/h och ett val av batterier på 60 eller 80 Ah kan du alltid känna dig trygg med QUICKIE Q700 F SEDEO ERGO.

Högpresterande framhjulsdrift

SEDEO ERGO - Intelligent Sits

En förstklassig sits som är specifikt designad för att passa dig. SEDEO ERGO med patenterad biometrisk ompositionering är mer effektivt än något annat sittsystem när det handlar om oberoende ompositionering under dagen.

 • Det nya centermonterade fotstödet ger 90° knävinkel i sittande position och den ergonomiska knädynan är i djup justerbar. Dessutom, eftersom fotstödet går hela vägen ner till marken kan du göra stående förlyttningar in och ut ur din Q700-UP F.

 • Det högklassiga nackstödet (1) kan enkelt justeras eller tas bort. Alla sittbredder och sittdjup (2) är steglöst justerbara med bara ett verktyg. Sätet och ryggstödsbredden kan också (3+4) justeras oberoende av varandra. Även armstödets höjd- och vinkeljustering (5) är enkel att utföra.

 • För dig som vill uppleva livet från andra höjder, upptäck SEDEO ERGO UP. Kombinera alla fördelar med sittsystemet SEDEO ERGO med kraften att stå när du vill. 

 • Att flytta tillbaka från ett bakåtlutat läge kräver ofta användning av tiltfunktionen för att återfå din korrekta sittställning. Med den patenterade biometriska ompositioneringen, kommer SEDEO ERGO först att passera genom ett medeltiltat läge genom användning av tyngdlagen för att justera ditt bäcken i en smidig, bekväm rörelse.

 • Det behöver inte vara obekvämt att byta från ett läge till ett annat. SEDEO ERGO’s eldrivna bakåtlutning har 180 mm lägeskompensering för att bättre bibehålla nackstödets och hakkontrollens läge under bakåtlutning.

 • Sittdynan är uppdelad i tre delar. De två laterala sidodynorna kan svängas ut och lyftas bort, vilket säkerställer en bekväm överföring. Mittdelen kan också anpassas med en JAY dyna.

 • Q700-UP M kan ge påminnelser när det är dags att ändra läge. En loggbok kan också genereras för uppföljning av terapeut eller läkare.

SEDEO ERGO - Intelligent Sits
QUICKIE Q700-UP F Electric Wheelchair Seating Positions

6 Minnespositioner

Få ut det mesta av Q700-UP F’s eldrivna tillval med minnessystem. Spara upp till 6 programmerbara positioner och gör förflyttningen med ett enkelt knapptryck.

Men varför slösa tid på att navigera genom menyer för att hitta sittplatsen du behöver? Med NYA Switch-IT boxen kan du gå direkt till den funktion du behöver med en knapptryckning. Vill du ha mer än fem funktioner? Inget problem - du kan tilldela upp till 10 kommandon på varje box.

Klicka på en knapp för att byta position

Q700-UP F Controller with Seat function buttons

Fördelar med stående

Q700-UP F tillåter dig att vara i en stående position när du så önskar och erbjuder därmed många fördelar för din hälsa och livsstil.

 • Förbättrad tryckavlastning för de som har begränsad förmåga att själv göra en viktförändring eller behöver sitta under långa perioder
 • Förbättrad funktion och förmåga att nå och få åtkomst till omgivning och miljö
 • Förbättrad rörelseförmåga och minskad risk för kontrakturer
 • Stödjer kapaciteten av vitala organ, inklusive lung-, tarm- och blåsfunktion samt förbättrar cirkulationen
 • Reducerar förekomst av missbildningar av skelettet 
 • Reducerar onormal muskelton och spasticitet

 

Switch-It Remote Seating App

Switch-It Remote Seating App

Switch-It Remote Seating Appen (inkluderad som standard med tillvalet CTRL+5 boxen) mäter sittvinklar och spårar varaktigheten som brukaren kvarstår i ett läge för att förbättra hans/hennes övergripande hälsa genom tryckavlastning.

 • Du ansluter till din rullstol med hjälp av Bluetooth-teknik
 • Rapporter skapas för vinkel och varaktighet av tilt, bakåtlutning och benvinkel
 • Rapporter kan delas med terapeuter och läkare via e-post
 • Hjälper till att skapa planer för tryckavlastning
 • Påminner brukaren om att justera sitsen/byta läge
 • Tillgänglig till IOS ochAndroid.

Kontroll med ett knapptryck

Kontrollera tekniken runtomkring dig med Q700-UP F och dess innovativa kontrollteknologi. Tillgänglig med en överlägsen R-Net joystick som standard. En stor lättläst HD-display och lättstyrda paddelbrytare ger en enkel och intuitiv manövrering. 

ANSLUT
Genom att använda integrerad infraröd teknologi kan du kontrollera omgivningen i din närhet såsom hemunderhållningssystem, TV-apparater, DVD:er, dockningsstationer och andra system - enkelt med din joystick.

BLUETOOTH & IDRIVE 
Kontrollera din telefon, dator, surfplatta och andra Bluetooth och i-enheter med detta användbara tillval. Anslut och kontrollera upp till fyra enheter.

QUICKIE’s PATENTERADE PROGRAMMERBARA KNAPPAR
Tack vare QUICKIE's patenterade programmerbara knappar kan du ändra funktionen på en knapp på din joystick till det kommando du önskar. Du kan också programmera en extra funktion (långt tryck) till knappar som ger dig snabbare, bekvämare och smidigare åtkomst till de funktioner du vanligen använder utan att behöva en joystick.

Switch-It Kontroller

Om användning av en traditionell styrspak inte är det bästa alternativet för dig, ger alternativa driftkontroller dig möjlighet att uppleva din Q700-UP F's körkapacitet och fördelar fullt ut.

Ta reda på mer.
Dual Pro™ Huvudkontroller från Switch-It

Dual Pro™

Proportionerlig huvudkontroll för intuitiv körning

Switch-It Switchade system för huvudkontroll

Huvudsystem

Huvudsystem

Switch-It system för hakstyrning

Hakstyrning

Eldriven och manuell mekanism för hakstyrning.

Link-It Monteringssystem

Link-It Monterings- system

Att montera inmatningsenheter på en elrullstol

Switch-It Allround joystick

Joystick Allround

Multifunktionell joystick

VersaGuide Kompakt Styrspak från Switch-It

VersaGuide

Kompakt proportionell kontroll

Switch-It MicroGuide styrning i mikroformat

MicroGuide

Proportionell styrning i mikroformat som är avsedd för brukare med mycket begränsad rörelseyta och/eller styrka

Switch-It MicroPilot Styrspak

MicroPilot

Mini-Proportionell joystick

Switch-It DriveStation

DriveStation

Ergonomisk styrning av elrullstolar

Switch-It Ctrl+5 Manöverbox för elrullstolar

Ctrl+5 Manöverbox

En bra genväg till ofta använda funktioner.

Switch-It Fjärrbrytare

Fjärrbrytare

Individuella fjärrbrytare för individuell åtkomst

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:620 mm
Totallängd:1070 mm
Sittbredd:400 – 500 mm
Sitthöjd:450 – 480 mm
Sittdjup:400 – 540 mm
Ryggstödshöjd:510 mm – 610 mm
Vändradie:1960 mm
Prestanda/Vikter
Hastighetsalternativ:6 & 8 km/h (standard), 10 & 13 km/h (tillval)
Batterier:60 Ah; 80 Ah (tillval)
Maximal säker lutning:
Max. kantklättring:70 mm
Elektronik:R-Net; lampor & blinkers
Min. vikt:från 160 kg (inkl. 60 Ah batterier)
Max. brukarvikt:120 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.