Elrullstolar / QUICKIE / Elrullstol / Q700 R SEDEO PRO

Q700 R SEDEO PROBakhjulsdriven elrullstol

En känsla av frihet

Upptäck den ultimata körupplevelsen med den snygga Q700® R. Full Track Suspension System (FTSS) säkerställer komfort med oberoende fjädring på alla hjul. Gyrokontroll håller dig säkert på banan och utjämningsteknologin utjämnar rörelser så att du bibehåller maximal dragkraft. Du sitter bekvämt med det mycket justerbara och konfigurerbara sittsystemet SEDEO® PRO, ett biomekaniskt sittsystem som speglar din kropps naturliga position för en idealisk sittposition hela dagen, även under ompositionering! Dessutom, håll kontakten med världen runt om dig genom ett urval av användarvänliga kontroller. Du kan också anpassa din enhet med QUICKIE’s patenterade tilldelningsbara knappar som du programmerar själv.  

Be om en broschyr

Prestanda utomhus

Vid användning utomhus tar du dig över trottoarkanter på 10 cm med den lyhörda och robusta QUICKIE Q700R SEDEO PRO, vår bakhjulsdrivna rullstol från Q700-serien. Med oberoende fjädring på alla fyra hjul och utjämningsteknologi får du en jämn och stabil körning.

Maximalt väggrepp tack vare den unika utjämningsteknologin.

Båda drivhjulen är anslutna till en stång som absorberar och utjämnar rörelser vid körning i kurvor och runt hörn så att båda hjul alltid bibehåller maximalt väggrepp.

Optimal komfort med oberoende fjädring på alla fyra hjul.

Med fjädringssystemet Full Track Suspension kan du ta dig över hinder och ändå få en jämn och stabil körupplevelse. Körningens komfort optimeras genom den nya länkhjulsarmens fjädring som absorberar alla små vardagliga gupp på vägen.

Håller dig på banan

Tillvalet Gyro-Tracking System upptäcker och korrigerar automatiskt minsta avvikelse från din körriktning. Genom att tillhandahålla en in i minsta detalj korrekt drift, reducerar den de fysiska eller kognitiva åtgärder som normalt krävs för att du ska hålla dig på spåret – vilket ger en mindre krävande körning (särskilt vid bruk av specialkontroller).

Maximal frihet

Med stora hjul, kraftfulla 4-poliga motorer med högt drivmoment, en hastighet på 6, 8, 10 eller 13 km/h och ett val av batterier på 60 eller 80 Ah kan du alltid känna dig trygg med  QUICKIE Q700 R.

Prestanda utomhus

SEDEO PRO - Justerbart sittande

Sittystemet SEDEO PRO kombinerar en mycket justerbar och konfigurerbar sittram med olika positioneringsalternativ, inklusive ett stort urval av SEDEO PRO dynor och ryggstöd för milda till mediumhöga kliniska behov. SEDEO PRO är bekväm och förstärker brukarens oberoende i vardagen.

  • Det lättanvända armstödet som du enkelt svänger undan ger dig fri yta för överföring. Du kan välja mellan en borttagbar eller uppfällbar version (den senare visas på bilden till höger). Båda har 5 olika alternativ av armdynor.

  • SEDEO PRO erbjuder ett urval av tillval för att skapa den perfekta passformen för brukaren. Med fyra ryggstödstyper, fyra armstödstyper, fem benstödstyper och ett brett utbud av sitt- och ryggdynor, nackstöd och positioneringsalternativ. Dessa kan enkelt anpassas för att passa individuella krav och snabbt anpassas till förändrade behov.

  • Justera sittdjup och sittbredd, ryggstödsvinkel och ryggstödshöjd, benstödsvinkel, nedre benlängd, armstödshöjd och armstödsdjup samt huvudstödets höjd. Dessa justeringsalternativ ger dig total flexibilitet och utförs snabbt och enkelt för att få exakt rätt position. Skulle behoven förändras är det lika enkelt att ställa om. 

  • SEDEO PRO har också skjuvningsreducering - den eldrivna ryggen har 10 cm lägeskompensering! Dessutom finns SEDEO PRO med ett fast ryggstöd eller två andra alternativ för bakåtlutande ryggstöd: mekanisk och med manöverdon.

  • Det elektriska benstödet med längdkompensation ger dig möjlighet att få den bästa positionen. Benstödet  finns som en centermonterat och i en swing-away version (den senare visas på bilden till höger). Du kan också välja det centermonterade benstödet eller 70° swing away benstödet med manuell upphöjning av svängning från benstödet.

  • Det finns ett brett sortiment av dynor och ryggar tillgängliga från sittsystemet SEDEO PRO, inklusive den flexibla ryggdynan med justerbara band och sidostöd - för unik komfort och enkel positionering.

  • SEDEO & WHITMYER huvudstöd är två exempel på positioneringsstöd, det finns också utfällbara bålstöd, lårstöd och knästöd. Alla positioneringsstöd är undansvängbara eller helt borttagbara. 

SEDEO PRO - Justerbart sittande

Kontroll med ett knapptryck

Kontrollera din omgivning med Q700 R SEDEO PRO och dess innovativa kontrollteknologi. Tillgänglig med R-Net Styrsystem som standard. En stor lättläst HD-display och lättstyrda paddelbrytare ger en enkel och intuitiv manövrering. 

ANSLUT
Genom att använda integrerad infraröd teknologi kan du kontrollera omgivningen i din närhet såsom hemunderhållningssystem, TV-apparater, DVD:er, dockningsstationer och andra system - enkelt med din joystick.

BLUETOOTH & IDRIVE 
Kontrollera din telefon, dator, surfplatta och andra Bluetooth-enheter med detta användbara tillval. Anslut och kontrollera upp till fyra enheter.

QUICKIE PATENTERADE PROGRAMMERBARA KNAPPAR
Tack vare QUICKIE's patenterade programmerbara knappar kan du ändra funktionen på en knapp på din joystick till det kommando du önskar. Du kan också programmera en extra funktion (långt tryck) till knappar som ger dig snabbare, bekvämare och smidigare åtkomst till de funktioner du vanligen använder utan att behöva en joystick.

Switch-It Kontroller

Om användning av en traditionell styrspak inte är det bästa alternativet för dig, ger alternativa driftskontroller dig möjlighet att fullt ut uppleva din Q700 R's körkapacitet och fördelar.

Ta reda på mer.
Switch-It MicroGuide styrning i mikroformat

SWITCH-IT MicroGuide

Proportionell styrning i mikroformat som är avsedd för brukare med mycket begränsad rörelseyta och/eller styrka

Switch-It MicroPilot Styrspak

SWITCH-IT MicroPilot

Mini-Proportionell joystick

VersaGuide Kompakt Styrspak från Switch-It

SWITCH-IT VersaGuide

Kompakt proportionell kontroll

Dual Pro™ Huvudkontroller från Switch-It

SWITCH-IT Dual Pro™

Proportionerlig huvudkontroll för intuitiv körning

Switch-It TouchDrive 2 driftkontroll

SWITCH-IT TouchDrive 2

Proportionell styrning via pekskärm

Switch-It Ctrl+5 Manöverbox för elrullstolar

SWITCH-IT Ctrl+5 Manöverbox

En bra genväg till ofta använda funktioner.

Switch-It DriveStation

SWITCH-IT DriveStation

Ergonomisk styrning av elrullstolar

Link-It Monteringssystem

SWITCH-IT Link-It Monterings- system

Att montera inmatningsenheter på en elrullstol

Switch-It system för hakstyrning

SWITCH-IT Hakstyrning

Eldriven och manuell mekanism för hakstyrning.

Switch-It Allround joystick

SWITCH-IT Joystick Allround

Multifunktionell joystick

Switch-It Fjärrbrytare

SWITCH-IT Fjärrbrytare

Individuella fjärrbrytare för individuell åtkomst

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:640 mm
Totallängd:Max. 1180 - 1370 mm
Sittbredd:380 - 560 mm
Sitthöjd:415 - 490 mm
Sittdjup:400 - 600 mm
Sitstilt:30° / 50°
Ryggstödshöjd:440-620 mm
Svängradie:950 mm
Prestanda/Vikter
Max. räckvidd:40 km
Hastighetsalternativ:6 & 8 km/h (standard), 10 & 13 km/h (tillval)
Batterier:60 Ah, 80 Ah tillval
Maximal säker lutning:10°
Max. kantklättring:80 mm utan/ 100 mm med kantklättrare
Elektronik:R-Net; ljus & blinkers
Max. brukarvikt:160 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.