Elrullstolar / QUICKIE / Elrullstol / Q700 M SEDEO PRO

Q700 M SEDEO PROMitthjulsdriven elrullstol

Den ultimata upplevelsen!

Upptäck den ultimata körupplevelsen med den snygga Q700 M, den högpresterande elrullstolen med överlägsen stil och manövrerbarhet. Utrustad med SpiderTrac ™ 2.0-fjädring för mjuk och följsam körning kan de njuta av en intuitiv körupplevelse med mitthjulsdrift laddad med den senaste tekniken för att hålla dig säkert på banan. Njut av komfort som standard med det fantastiska SEDEO PRO, det biomekaniska sittsystemet som speglar din kropps naturliga position för en idealisk sittposition hela dagen, även under ompositionering! Dessutom, håll kontakten med världen runt om dig genom ett urval av användarvänliga kontroller. Du kan anpassa din enhet med QUICKIE’s patenterade tilldelningsbara knappar och 6 minnespositioner – dessutom kan du behålla farten även i förhöjt läge tack vare C-ME!

Be om en broschyr

Avancerat driftsystem

Q700 M är en perfekt partner för olika underlag – den ger en bekväm och smidig upplevelse. Inomhus? Inga problem, den är enkel att manövrera och intuitiv körning hjälper till att navigera även i snäva och kompakta utrymmen.

Mycket smidig inomhus

Den svänger runt sin egen axel. Njut av intuitiv körning och utmärkt manövrerbarhet i trånga kompakta utrymmen med denna smala (62 cm) bas och vändradie på 110 cm. Tar dig också lätt in under bord och ger åtkomst till rullstolsanpassade fordon med en låg sitthöjd från endast 44,5 cm.

Byggd för prestanda utomhus

Ta dig över trottoarkanter upp till 10 cm och njut av en mjukare och mer följsam åktur med den revolutionerande SpiderTrac 2.0 fjädringen. Med sina självständiga rörelser på alla sex hjulen, har Q700 M förmågan att krypa uppför och nedför branta hinder samtidigt som hjulen stannar på marken - även vid lutningar på upp till 10 grader. 

Håller dig på banan

Gyrospårningssystemet detekterar och korrigerar automatiskt minsta avvikelse från din riktning. Genom att tillhandahålla en in i minsta detalj korrekt drift, reducerar den de
fysiska eller kognitiva åtgärder som krävs för att du ska hålla dig på spåret – vilket ger en mindre krävande drift (särskilt vid bruk av specialstyrning).

Kraften att ta dig dit du vill.

Njut av kraft och hastighet med tillförlitliga 4-poliga motorer. Välj mellan 6 eller 8 km/h som standard, eller uppgradera till 10 eller 13 km/h . Dessutom välj mellan 60 Ah och 80 Ah batterier och maximera din räckvidd. Du kan alltid köra tryggt med Q700 M.

Tidlös design som ger intryck

Stil är något personligt - därför har du möjligheten att välja mellan 6 moderna färger för att passa din personlighet. Med dolda kablar och komponenter kombinerat med skräddarsydd klädsel är det en snygg och modern design redan från början. Letar du efter en stil som står ut lite mer? Vårt Built-4-Me- team kan skapa en elrullstol som ännu mer reflekterar din individ och personliga stil. 

Beställ en broschyr

Avancerat driftsystem

SEDEO PRO - Justerbart sittande

Sittystemet SEDEO PRO kombinerar en mycket justerbar och konfigurerbar sittram med olika positioneringsalternativ, inklusive ett stort urval av SEDEO PRO dynor och ryggstöd för milda till mediumhöga kliniska behov. SEDEO PRO är bekväm och förstärker brukarens oberoende i vardagen.

  • Det lättanvända armstödet som du enkelt svänger undan ger dig fri yta för överföring. Du kan välja mellan en borttagbar eller uppfällbar version (den senare visas på bilden till höger). Båda har 5 olika alternativ av armdynor.

  • SEDEO PRO erbjuder ett urval av tillval för att skapa den perfekta passformen för brukaren. Med fyra ryggstödstyper, fyra armstödstyper, fem benstödstyper och ett brett utbud av sitt- och ryggdynor, nackstöd och positioneringsalternativ. Dessa kan enkelt anpassas för att passa individuella krav och snabbt anpassas till förändrade behov.

  • Justera sittdjup och sittbredd, ryggstödsvinkel och ryggstödshöjd, benstödsvinkel, nedre benlängd, armstödshöjd och armstödsdjup samt huvudstödets höjd. Dessa justeringsalternativ ger dig total flexibilitet och utförs snabbt och enkelt för att få exakt rätt position. Skulle behoven förändras är det lika enkelt att ställa om. 

  • SEDEO PRO har också skjuvningsreducering - den eldrivna ryggen har 10 cm lägeskompensering! Dessutom finns SEDEO PRO med ett fast ryggstöd eller två andra alternativ för bakåtlutande ryggstöd: mekanisk och med manöverdon.

  • Det elektriska benstödet med längdkompensation ger dig möjlighet att få den bästa positionen. Benstödet  finns som en centermonterat och i en swing-away version (den senare visas på bilden till höger). Du kan också välja det centermonterade benstödet eller 70° swing away benstödet med manuell upphöjning av svängning från benstödet.

  • Det finns ett brett sortiment av dynor och ryggar tillgängliga från sittsystemet SEDEO PRO, inklusive den flexibla ryggdynan med justerbara band och sidostöd - för unik komfort och enkel positionering.

  • SEDEO & WHITMYER huvudstöd är två exempel på positioneringsstöd, det finns också utfällbara bålstöd, lårstöd och knästöd. Alla positioneringsstöd är undansvängbara eller helt borttagbara. 

SEDEO PRO - Justerbart sittande

Kontroll med ett knapptryck

Kontrollera din omgivning med  Q700 M SEDEO PRO och dess innovativa kontrollteknologi. Tillgänglig med R-Net Styrsystem samt dess överlägsna styrspak som standard. En stor lättläst HD-display och lättstyrda paddelbrytare ger en enkel och intuitiv manövrering. 

ANSLUT
Ta kontroll över din miljö genom att använda integrerad infraröd funktionalitet. Kontrollera ditt hemunderhållningssystem, TV-apparater, DVD:er, dockningsstationer och andra system enkelt med din styrspak.

BLUETOOTH & IDRIVE 
Kontrollera din telefon, dator, surfplatta och andra Bluetooth-enheter med detta användbara tillval. Anslut och kontrollera upp till fyra enheter.

QUICKIE PATENTERADE PROGRAMMERBARA KNAPPAR
Tack vare QUICKIEs patenterade programmerbara knappar kan du ändra funktionen på en knapp på din joystick till det kommando du önskar. Du kan också programmera en extra funktion (långt tryck) till knappar som ger dig snabbare, bekvämare och smidigare åtkomst till de funktioner du vanligen använder utan att behöva en styrspak.

Switch-It Kontroller

Om användning av en traditionell styrspak inte är det bästa alternativet för dig, ger alternativa driftskontroller dig möjlighet att fullt ut uppleva din Q700 M's körkapacitet och fördelar.

Find out More
Switch-It MicroGuide styrning i mikroformat

SWITCH-IT MicroGuide

Proportionell styrning i mikroformat som är avsedd för brukare med mycket begränsad rörelseyta och/eller styrka

Switch-It MicroPilot Styrspak

SWITCH-IT MicroPilot

Mini-Proportionell joystick

VersaGuide Kompakt Styrspak från Switch-It

SWITCH-IT VersaGuide

Kompakt proportionell kontroll

Dual Pro™ Huvudkontroller från Switch-It

SWITCH-IT Dual Pro™

Proportionerlig huvudkontroll för intuitiv körning

Switch-It TouchDrive 2 driftkontroll

SWITCH-IT TouchDrive 2

Proportionell styrning via pekskärm

Switch-It Ctrl+5 Manöverbox för elrullstolar

SWITCH-IT Ctrl+5 Manöverbox

En bra genväg till ofta använda funktioner.

Switch-It DriveStation

SWITCH-IT DriveStation

Ergonomisk styrning av elrullstolar

Link-It Monteringssystem

SWITCH-IT Link-It Monterings- system

Att montera inmatningsenheter på en elrullstol

Switch-It system för hakstyrning

SWITCH-IT Hakstyrning

Eldriven och manuell mekanism för hakstyrning.

Switch-It Allround joystick

SWITCH-IT Joystick Allround

Multifunktionell joystick

Switch-It Fjärrbrytare

SWITCH-IT Fjärrbrytare

Individuella fjärrbrytare för individuell åtkomst

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:620 - 700 mm
Totallängd:max. 119 cm
Sittbredd:380– 560 mm
Sitthöjd:415 – 490 mm
Sittdjup:400 – 560 mm
Ryggstödshöjd:440 - 560 mm
Bakåtlutning:90° till 150°
Svängradie:100 cm
Prestanda/Vikter
Hastighetsalternativ:6 & 8 km/h (standard), 10 & 12.5 km/h (tillval)
Batterier:60 Ah; 80 Ah (tillval)
Maximal säker lutning:10°
Max. kantklättring:10 cm
Elektronik:R-Net; ljus & blinkers
Min. vikt:från 145 kg (inkl. 60 Ah batterier)
Max. brukarvikt:160 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.