Elrullstolar / QUICKIE / Elrullstol / Q700 M SEDEO Ergo

Q700 M SEDEO ErgoMitthjulsdriven elrullstol

Den ultimata upplevelsen med mitthjulsdrift!

Upptäck den ultimata körupplevelsen med den snygga Q700 M, den högpresterande elrullstolen med överlägsen stil och manövrerbarhet. Utrustad med SpiderTrac™ 2.0-fjädring för mjuk och följsam körning kan de njuta av en intuitiv körupplevelse med mitthjulsdrift laddad med den senaste tekniken för att hålla dig säkert på banan. Njut av komfort som standard med det fantastiska SEDEO ERGO, det biomekaniska sittsystemet som speglar din kropps naturliga position för en idealisk sittposition hela dagen, även under ompositionering! Dessutom, håll kontakten med världen runt om dig genom ett urval av användarvänliga kontroller. Du kan anpassa din enhet med QUICKIE’s patenterade tilldelningsbara knappar och 6 minnespositioner – dessutom kan du behålla farten även i förhöjt läge tack vare C-ME!

Be om en broschyr

Utvecklad mitthjulsdrift

Med en avancerad bas är Q700 M en perfekt partner för olika underlag – den ger en bekväm och smidig upplevelse. Inomhus? Inga problem, den är enkel att manövrera och intuitiv körning hjälper till att navigera även i snäva och kompakta utrymmen.

Superb smidighet inomhus

Den svänger runt sin egen axel. Njut av intuitiv körning och utmärkt manövrerbarhet i trånga kompakta utrymmen med denna smala (620 mm) bas och vändradie på 1 260 mm. Tar dig också lätt in under bord och ger åtkomst till rullstolsanpassade fordon med en låg sitthöjd från endast 445 mm.

Byggd för hög prestanda utomhus

Ta dig över trottoarkanter upp till 100 mm och njut av en mjukare och mer följsam åktur med den revolutionerande SpiderTrac 2.0-fjädringen. Med sina självständiga rörelser på alla sex hjulen, har Q700 M förmågan att krypa uppför och nedför branta hinder samtidigt som hjulen stannar på marken - även vid lutningar på upp till 10 grader.

Håller dig på banan

Gyrospårningssystemet detekterar och korrigerar automatiskt minsta avvikelse från din riktning. Genom att tillhandahålla en in i minsta detalj korrekt drift, reducerar den de fysiska eller kognitiva åtgärder som krävs för att du ska hålla dig på spåret – vilket ger en mindre krävande drift (särskilt vid bruk av specialstyrning).

Kraften att ta dig dit du vill

Njut av kraften och att enkelt kunna kontrollera hastigheten med extremt tillförlitliga 4-poliga motorer. Välj mellan hastigheter på 6 eller 8 km/h som standard eller uppgradera till 10 eller 13 km/h. Dessutom kan du välja mellan 60 och 80 Ah batterier, du kan alltså maximera din räckvidd för att  alltid köra tryggt med Q700 M.

Tidlös design som gör intryck

Stil är något personligt - därför har du möjligheten att välja mellan 6 moderna färger för att passa din personlighet. Med dolda kablar och komponenter kombinerat med skräddarsydd klädsel är det en snygg och modern design redan från början. Letar du efter något som sticker ut lite mer? Vårt Built-4-Me- team kan skapa en elrullstol som ännu mer reflekterar din individ och personliga stil. 

Beställ en broschyr 

Utvecklad mitthjulsdrift

SEDEO ERGO - Intelligent sits

Bra kroppshållning och överlägsen komfort - SEDEO ERGO’s patenterade biometriska system för ompositionering speglar perfekt kroppens naturliga rörelse, vilket ger oberoende ompositionering under hela dagen. Med SEDEO ERGO sitter du alltid bekvämt.

 • Det högkvalitativa huvudstödet (1) kan enkelt justeras eller tas bort. Alla sittbredder och sittdjup (2) kan justeras med bara ett enda verktyg. Sätet och ryggstödsbredd (3) kan också justeras oberoende av varandra. Självklart är armstödets höjd och vinkel (4) också enkla att justera. 

 • Det behöver inte vara obekvämt att byta från ett läge till ett annat. SEDEO ERGO’s eldrivna bakåtlutning har 180 mm lägeskompensering för att bättre bibehålla nackstödets och hakkontrollens läge under bakåtlutning.  

 • Att flytta tillbaka från ett bakåtlutat läge kräver ofta användning av tiltfunktionen för att återfå din korrekta sittställning. Med den patenterade biometriska ompositioneringen, kommer SEDEO ERGO först att passera genom ett medeltiltat läge genom användning av tyngdlagen för att justera ditt bäcken i en smidig, bekväm rörelse.

 • Q700 M's sittdyna är uppdelad i tre delar. De två laterala sidodynorna kan svängas ut och lyftas bort, vilket säkerställer en bekväm överföring. Mittdelen kan också anpassas med en JAY dyna.

 • Q700 M kan ge påminnelser när det är dags att ändra läge. En loggbok kan också genereras för uppföljning av terapeut eller läkare.

 • Eftersom fotstödet går hela vägen ner till marken kan du göra stående förlyttningar in och ut ur din Q700 M.

SEDEO ERGO - Intelligent sits

Kör i förhöjt läge med C-Me

Nu behöver du inte längre köra med reducerad hastighet vid förhöjt läge, du kan hålla samma takt som dina vänner tack vara C-Me.
Du kan ta dig fram i hastigheter på upp till 5 km/h i förhöjt läge på upp till 30 cm. Du kan också höja eller sänka med ett enkelt knapptryck utan att behöva stanna under tiden. Smidigt!

Beställ en broschyr!

Switch-It Remote Seating App

Switch-It Remote Seating App

Switch-It Remote Seating Appen (inkluderad som standard med tillvalet CTRL + 5) mäter sittvinklar och spårar varaktigheten som brukaren kvarstår i ett läge för att förbättra hans/hennes övergripande hälsa genom tryckavlastning. 

 • Bluetooth-teknik ansluter till din rullstol
 • Rapporter skapas för vinkel och varaktighet av tilt, bakåtlutning och benvinkel
 • Rapporter kan delas med terapeuter och läkare via e-post
 • Hjälper till att skapa planer för tryckavlastning
 • Påminner brukaren om att justera sitsen/byta läge
 • Tillgänglig för IOS och Android.

Kontroll med ett knapptryck

Kontrollera din omgivning med Q700 M SEDEO Ergo och dess innovativa kontrollteknologi. Tillgänglig med R-Net Styrsystem som standard. En stor lättläst HD-display och lättstyrda paddelbrytare ger en enkel och intuitiv manövrering. 

ANSLUT
Genom att använda integrerad infraröd teknologi kan du kontrollera omgivningen i din närhet såsom hemunderhållningssystem, TV-apparater, DVD:er, dockningsstationer och andra system - enkelt med din joystick.

BLUETOOTH & IDRIVE 
Kontrollera din telefon, dator, surfplatta och andra Bluetooth-enheter med detta användbara tillval. Anslut och kontrollera upp till fyra enheter.

QUICKIE PATENTERADE PROGRAMMERBARA KNAPPAR
Tack vare QUICKIEs patenterade programmerbara knappar kan du ändra funktionen på en knapp på din joystick till det kommando du önskar. Du kan också programmera en extra funktion (långt tryck) till knappar som ger dig snabbare, bekvämare och smidigare åtkomst till de funktioner du vanligen använder utan att behöva en joystick.

Switch-It Kontroller

Om användning av en traditionell styrspak inte är det bästa alternativet för dig, ger alternativa driftskontroller dig möjlighet att fullt ut uppleva din Q700 M's körkapacitet och fördelar.

Ta reda på mer
Switch-It MicroGuide styrning i mikroformat

SWITCH-IT MicroGuide

Proportionell styrning i mikroformat som är avsedd för brukare med mycket begränsad rörelseyta och/eller styrka

Switch-It MicroPilot Styrspak

SWITCH-IT MicroPilot

Mini-Proportionell joystick

VersaGuide Kompakt Styrspak från Switch-It

SWITCH-IT VersaGuide

Kompakt proportionell kontroll

Dual Pro™ Huvudkontroller från Switch-It

SWITCH-IT Dual Pro™

Proportionerlig huvudkontroll för intuitiv körning

Switch-It TouchDrive 2 driftkontroll

SWITCH-IT TouchDrive 2

Proportionell styrning via pekskärm

Switch-It Ctrl+5 Manöverbox för elrullstolar

SWITCH-IT Ctrl+5 Manöverbox

En bra genväg till ofta använda funktioner.

Switch-It DriveStation

SWITCH-IT DriveStation

Ergonomisk styrning av elrullstolar

Link-It Monteringssystem

SWITCH-IT Link-It Monterings- system

Att montera inmatningsenheter på en elrullstol

Switch-It system för hakstyrning

SWITCH-IT Hakstyrning

Eldriven och manuell mekanism för hakstyrning.

Switch-It Allround joystick

SWITCH-IT Joystick Allround

Multifunktionell joystick

Switch-It Fjärrbrytare

SWITCH-IT Fjärrbrytare

Individuella fjärrbrytare för individuell åtkomst

QUICKIE Q700-M Elrullstol Seating Positions

6 Minnespositioner

Få ut det mesta av Q700 M’s eldrivna tillval med minnessystem. Spara upp till 6 programmerbara positioner och gör förflyttningen med ett enkelt knapptryck.

Men varför slösa tid på att navigera genom menyer för att hitta sittplatsen du behöver? Med NYA Switch-IT boxen kan du gå direkt till den funktion du behöver med en knapptryckning. Vill du ha mer än fem funktioner? Inget problem - du kan tilldela upp till 10 kommandon på varje box.

Klicka på en knapp för att byta position

Q700-M Controller med knappar med minnesfunktion

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:62 cm
Totallängd:107 cm
Sittbredd:40 – 56 cm
Sitthöjd:43 – 48 cm
Sittdjup:40 – 56 cm
Ryggstödshöjd:51 cm – 61 cm
Svängradie:100 cm
Prestanda/Vikter
Hastighetsalternativ:6 & 8 km/h (standard), 10 & 13 km/h (tillval)
Batterier:60 Ah; 80 Ah (tillval)
Maximal säker lutning:10°
Max. kantklättring:10 cm
Elektronik:R-Net; ljus & blinkers
Min. vikt:från 160 kg (inkl. 60 Ah batterier)
Max. brukarvikt:160 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.