Elrullstolar / QUICKIE / Elrullstol / Q700 F SEDEO ERGO

Q700 F SEDEO ERGOFramhjulsdriven elrullstol

Bekväm och framhjulsdriven!

Upptäck den ultimata körupplevelsen med den snygga Q700 F, den högpresterande framhjulsdrivna elrullstolen med överlägsen stil och manövrerbarhet. Njut av fantastisk utomhusprestanda med god manövrerbarhet inomhus med den senaste teknologin som håller dig på banan, det innovativa fjädringssystemet Full Track Suspension System (FTSS) säkerställer optimal komfort på alla fyra hjul. Upplev det biomekaniska sittsystemet SEDEO® ERGO som speglar kroppens naturliga positioner och ger dig bästa positionen även under överförflyttningar. Håll dig också uppkopplad med världen runtomkring dig med ett urval av intuitiva kontroller. Anpassa din enhet till QUICKIE’s patenterade tilldelningsbara knappar med 6 minnespositioner – dessutom kan du behålla farten även i förhöjt läge tack vare C-ME!

Be om en broschyr Beställningsunderlag

Avancerat driftsystem

Den framhjulsdrivna Q700 F SEDEO ERGO erbjuder fantastisk manövrerbarhet inomhus och mycket bra stabilitet vid sluttningar. Tack vare de inbyggda länkhjulsarmarna är den mycket lyhörd och även perfekt för inomhusbruk.

Optimal komfort med oberoende fjädring på alla fyra hjul.

Med fjädringssystemet Full Track Suspension kan du ta dig över hinder och ändå få en jämn och stabil körupplevelse. Körningens komfort optimeras genom den nya länkhjulsarmens fjädring som absorberar alla små vardagliga gupp på vägen.

Maximalt väggrepp tack vare den unika utjämningsteknologin.

Båda drivhjulen är anslutna till en stång som absorberar och utjämnar rörelser vid körning i kurvor och runt hörn så att båda hjul alltid bibehåller maximalt väggrepp.

Håller dig på banan

Tillvalet Gyro-Tracking System upptäcker och korrigerar automatiskt minsta avvikelse från din körriktning. Genom att tillhandahålla en in i minsta detalj korrekt drift, reducerar den de fysiska eller kognitiva åtgärder som normalt krävs för att du ska hålla dig på spåret – vilket ger en mindre krävande körning (särskilt vid bruk av specialkontroller).

Maximal frihet

Med stora hjul, kraftfulla 4-poliga motorer med högt drivmoment, en hastighet på 6,8,10 eller 13 km/h och ett val av batterier på 60 eller 80 Ah kan du alltid känna dig trygg med QUICKIE Q700 F.

Avancerat driftsystem

SEDEO ERGO - Intelligent Sittsystem

Ett förstklassigt säte som är utformat speciellt för att passa dig. SEDEO ERGO med patenterad biometrisk ompositionering är effektivare än något annat rullstolssystem när det gäller oberoende ompositionering under hela dagen.

  • Det högkvalitativa huvudstödet (1) kan enkelt justeras eller tas bort. Alla sittbredder och sittdjup (2) kan justeras med bara ett enda verktyg. Sätet och ryggstödsbredd (3) kan också justeras oberoende av varandra. Självklart är armstödets höjd och vinkel (4) också enkla att justera. 

  • Det behöver inte vara obekvämt att byta från ett läge till ett annat. SEDEO ERGO’s eldrivna bakåtlutning har 180 mm lägeskompensering för att bättre bibehålla nackstödets och hakkontrollens läge under bakåtlutning.  

  • Att flytta tillbaka från ett bakåtlutat läge kräver ofta användning av tiltfunktionen för att återfå din korrekta sittställning. Med den patenterade biometriska ompositioneringen, kommer SEDEO ERGO först att passera genom ett medeltiltat läge genom användning av tyngdlagen för att justera ditt bäcken i en smidig, bekväm rörelse.

  • Ett stort utbud av Whitmyer nackstöd och JAY dynor och ryggar är tillgänglinga till sittsystemet SEDEO ERGO.

  • Sittdynan är uppdelad i tre delar. De två laterala sidodynorna kan svängas ut och lyftas bort, vilket säkerställer en bekväm överföring. Mittdelen kan också anpassas med en JAY dyna.

  • Q700 F kan ge påminnelser när det är dags att ändra läge. En loggbok kan också genereras för uppföljning av terapeut eller läkare.

SEDEO ERGO - Intelligent Sittsystem
QUICKIE Q700 F SEDEO ERGO Electric Wheelchair Seating Positions

6 Minnespositioner

Få ut det mesta av Q700 F SEDEO ERGO's eldrivna tillval med minnessystem. Spara upp till 6 programmerbara positioner och gör förflyttningen med ett enkelt knapptryck.

Men varför slösa tid på att navigera genom menyer för att hitta sittplatsen du behöver? Med NYA 5-switch boxen kan du gå direkt till den funktion du behöver med en knapptryckning. Vill du ha mer än fem funktioner? Inget problem - du kan tilldela upp till 10 kommandon på varje box.

Klicka på en knapp för att byta position

Q700 F SEDEO ERGO Controller med minnesfunktion

Kontroll med ett knapptryck

Kontrollera din omgivning med Q700 F SEDEO ERGO och dess innovativa kontrollteknologi. Tillgänglig med R-Net Styrsystem som standard. En stor lättläst HD-display och lättstyrda paddelbrytare ger en enkel och intuitiv manövrering. 

ANSLUT
Genom att använda integrerad infraröd teknologi kan du kontrollera omgivningen i din närhet såsom hemunderhållningssystem, TV-apparater, DVD:er, dockningsstationer och andra system - enkelt med din joystick.

BLUETOOTH & IDRIVE 
Kontrollera din telefon, dator, surfplatta och andra Bluetooth-enheter med detta användbara tillval. Anslut och kontrollera upp till fyra enheter.

QUICKIE PATENTERADE PROGRAMMERBARA KNAPPAR
Tack vare QUICKIEs patenterade programmerbara knappar kan du ändra funktionen på en knapp på din joystick till det kommando du önskar. Du kan också programmera en extra funktion (långt tryck) till knappar som ger dig snabbare, bekvämare och smidigare åtkomst till de funktioner du vanligen använder utan att behöva en joystick.

Switch-It Kontroller

Om användning av en traditionell styrspak inte är det bästa alternativet för dig, ger alternativa driftskontroller dig möjlighet att fullt ut uppleva din Q700 F's körkapacitet och fördelar.

Ta reda på mer.
Switch-It MicroGuide styrning i mikroformat

SWITCH-IT MicroGuide

Proportionell styrning i mikroformat som är avsedd för brukare med mycket begränsad rörelseyta och/eller styrka

Switch-It MicroPilot Styrspak

SWITCH-IT MicroPilot

Mini-Proportionell joystick

VersaGuide Kompakt Styrspak från Switch-It

SWITCH-IT VersaGuide

Kompakt proportionell kontroll

Dual Pro™ Huvudkontroller från Switch-It

SWITCH-IT Dual Pro™

Proportionerlig huvudkontroll för intuitiv körning

Switch-It TouchDrive 2 driftkontroll

SWITCH-IT TouchDrive 2

Proportionell styrning via pekskärm

Switch-It Ctrl+5 Manöverbox för elrullstolar

SWITCH-IT Ctrl+5 Manöverbox

En bra genväg till ofta använda funktioner.

Switch-It DriveStation

SWITCH-IT DriveStation

Ergonomisk styrning av elrullstolar

Link-It Monteringssystem

SWITCH-IT Link-It Monterings- system

Att montera inmatningsenheter på en elrullstol

Switch-It system för hakstyrning

SWITCH-IT Hakstyrning

Eldriven och manuell mekanism för hakstyrning.

Switch-It Allround joystick

SWITCH-IT Joystick Allround

Multifunktionell joystick

Switch-It Fjärrbrytare

SWITCH-IT Fjärrbrytare

Individuella fjärrbrytare för individuell åtkomst

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:640 mm
Totallängd:Max. 1340 mm
Sittbredd:400 - 560 mm
Sitthöjd:430 – 480 mm
Sittdjup:400 - 560 mm
Sitstilt:30° / 50°
Ryggstödshöjd:510 - 610 mm
Svängradie:735 mm
Prestanda/Vikter
Max. räckvidd:40 km
Hastighetsalternativ:6 & 8 km/h (standard), 10 & 13 km/h (tillval)
Batterier:60 Ah, 80 Ah optional
Maximal säker lutning:
Max. kantklättring:70 mm
Elektronik:R-Net kontroll; lights & indicators
Max. brukarvikt:160 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.