Q400 R SEDEO LITEBakhjulsdriven elrullstol

Prestanda för inomhus- och inomhusbruk

QUICKIE Q400® R med bakhjulsdrift kombinerar fantastisk manövrerbarhet utomhus med mycket god prestanda inomhus. Detta i kombination med fördelarna med det multijusterbara sittsystemet SEDEO® LITE och innovativa kontroller skapar en perfekt elrullstol för en säker upplevelse.

Be om en broschyr Beställningsunderlag

Pålitlig bakhjulsdrift.

Njut av en bekväm och säker körupplevelse med den nya QUICKIE Q400. Fantastisk manövrerbarhet utomhus tack vare sina motorer i kombination med fjädring på alla 6 hjul och mycket god prestanda inom hus tack vare den kompakta vändradien.

Fantastisk prestanda utomhus

Med en liten vändradie kan du njuta av intuitiv körning och fantastisk manövrerbarhet i kompakta utrymmen med denna smala (620 mm) bas och med en vändradie på 560-630 mm. Tar dig också lätt in under bord 
och ger åtkomst till rullstolsanpassade fordon med en låg sitthöjd från endast 415 mm.

Fantastisk prestanda utomhus

Njut av en mjuk och stabil körning med QUICKIE’s patenterade fjädring. Alla 6 hjulen har oberoende fjädring för att ta upp alla stötar och ojämnheter som kan uppstå under en tur.

QUICKIE‘s anti-pitch teknologi hindrar stolen att tippa framåt vid körning nedför kanter eller i nedförsbackar. Sitsens placering rakt ovanför drivhjulen ger bra väggrepp för bästa köregenskaper utomhus.

Kraften att åka vart du vill.

Njut av kraft och hastighet med kraftfulla 4-poliga motorer med högt vridmoment. Välj mellan maxhastighet på 6 km/h som standard eller uppgradera till 10 km/h och dessutom, med ett val av batterier på 50, 60 eller 80 Ah kan du maximiera din räckvidd upp till 40 km!

Du kan alltid köra tryggt med Q400 R SEDEO LITE. Levereras med vanliga motorer och fjädring för en härlig vistelse utomhus och avancerad elektronik. 

Pålitlig bakhjulsdrift.

SEDEO LITE - justerbart sittsystem

SEDEO LITE erbjuder den i höjd justerbara ryggen med justerbara kardborreband och ett utbud av dynor som tillval. Detta inkluderar två sittdynor och fyra ryggar med justerbara band och olika konturer för komfort och positionering.

  • Alla justeringar av sittsystemet SEDEO LITE görs snabbt och enkelt med hjälp av självinstruerande skalor och endast ett verktyg. Delar kan justeras eller ompositioneras för att skapa det bästa stödet och anpassas enkelt om behoven ändras.

  • SEDEO LITE erbjuder den i höjd justerbara ryggen med justerbara kardborreband och ett utbud av dynor som tillval. Detta inkluderar två sittdynor och fyra ryggar med justerbara band och olika konturer för komfort och positionering. JAY dynor och ryggar är också kompatibla med SEDEO LITE-ramen för att täcka högre kliniska behov.

     

  • Det längdkompenserade benstödet i swing away-version hjälper dig till den bästa positionen. Det finns också ett brett utbud av både swing away benstöd och centermonterade benstöd. De finns både som manuella och i elektriskt uppfällbara versioner.

  • Det uppfällbara armstödet ger dig utrymme vid till exempel överförflyttningar. Du kan välja mellan en borttagbar eller uppfällbar version (den senare visas på bilden till höger). Alla är kompatibla med de olika alternativen av armstödsdynor. 

  • Det integrerade huvudstödsfästet är något helt nytt inom justering och desigtn. Kompatibelt med SEDEO huvudstöd (visas nedan till höger: flexibelst huvudstöd) & WHITMYER huvudstöd.

  • Det finns många positioneringselement tillgängliga såsom laterala swing away-sidostöd, lårstöd och knästöd. Alla positioneringselement är enkla att svänga ut eller så är de avtagbara. Den integrerade skenan erbjuder många alternativ för montering av olika positioneringselement.

SEDEO LITE - justerbart sittsystem

Kontroll med ett knapptryck

Kontrollera din omgivning med Q400 R SEDEO LITE och dess innovativa kontrollteknologi. Tillgänglig med det pålitliga VR2 och det innovativa R-Net styrsystemet med stora utbyggnadsmöjligheter, en stor lättläst HD-display och intutiv manövrering.  

ANSLUT
Genom att använda integrerad infraröd teknologi kan du kontrollera omgivningen i din närhet såsom hemunderhållningssystem, TV-apparater, DVD:er, dockningsstationer och andra system - enkelt med din joystick.

BLUETOOTH & IDRIVE 
Kontrollera din telefon, dator, surfplatta och andra Bluetooth-enheter med detta användbara tillval. Anslut och kontrollera upp till fyra enheter.

QUICKIE PATENTERADE PROGRAMMERBARA KNAPPAR
Tack vare QUICKIE's patenterade programmerbara knappar kan du ändra funktionen på en knapp på din joystick till det kommando du önskar. Du kan också programmera en extra funktion (långt tryck) till knappar som ger dig snabbare, bekvämare och smidigare åtkomst till de funktioner du vanligen använder utan att behöva en joystick.

Switch-It Kontroller

Om användning av en traditionell joystick inte är det bästa alternativet för dig, ger alternativa driftskontroller dig möjlighet att fullt ut uppleva din Q400 R SEDEO LITE's körkapacitet och fördelar.

Ta reda på mer
Switch-It MicroGuide styrning i mikroformat

SWITCH-IT MicroGuide

Proportionell styrning i mikroformat som är avsedd för brukare med mycket begränsad rörelseyta och/eller styrka

Switch-It MicroPilot Styrspak

SWITCH-IT MicroPilot

Mini-Proportionell joystick

VersaGuide Kompakt Styrspak från Switch-It

SWITCH-IT VersaGuide

Kompakt proportionell kontroll

Dual Pro™ Huvudkontroller från Switch-It

SWITCH-IT Dual Pro™

Proportionerlig huvudkontroll för intuitiv körning

Switch-It TouchDrive 2 driftkontroll

SWITCH-IT TouchDrive 2

Proportionell styrning via pekskärm

Switch-It Ctrl+5 Manöverbox för elrullstolar

SWITCH-IT Ctrl+5 Manöverbox

En bra genväg till ofta använda funktioner.

Switch-It DriveStation

SWITCH-IT DriveStation

Ergonomisk styrning av elrullstolar

Link-It Monteringssystem

SWITCH-IT Link-It Monterings- system

Att montera inmatningsenheter på en elrullstol

Switch-It system för hakstyrning

SWITCH-IT Hakstyrning

Eldriven och manuell mekanism för hakstyrning.

Switch-It Allround joystick

SWITCH-IT Joystick Allround

Multifunktionell joystick

Switch-It Fjärrbrytare

SWITCH-IT Fjärrbrytare

Individuella fjärrbrytare för individuell åtkomst

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:640 mm
Totallängd:Max. 1190 mm
Sittbredd:385 - 510 mm
Sitthöjd:415 - 490 mm
Sittdjup:410 - 560 mm
Ryggstödshöjd:460 - 510 mm
Bakåtlutning:85° till 120°
Vändradie:950 mm
Prestanda/Vikter
Max. räckvidd:Max. 40 km (med 80 Ah batterier)
Hastighetsalternativ:6/10 km/h
Batterier:50 Ah, 60 Ah, 80 Ah
Maximal säker lutning:
Max. kantklättring:80 mm (100 mm med kantklättrare)
Elektronik:VR2, R-Net
Min. rullstolsvikt:130 kg
Max. brukarvikt:136 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.