Elrullstolar / QUICKIE / Elrullstol / Q400 F SEDEO PRO

Q400 F SEDEO PROFramhjulsdriven elrullstol

Manövrerbarhet och prestanda!

Elrullstolen QUICKIE Q400® F med framhjulsdrift kombinerar bra manövrerbarhet inomhus och prestanda utomhus. Detta tillsammans med fördelarna med det mycket justerbara sittsystemet SEDEO® PRO skapar en perfekt elrullstol för alla äventyr.  

Be om en broschyr

Pålitlig framhjulsdrift

QUICKIE Q400 med framjulsdrift balanserar en superb manövrerbarhet inomhus med enastående utomhusprestanda. Detta kombinerat med det mycket anpassningsbara sittsystemet SEDEO PRO samt innovativa kontroller skapar en perfekt elektrisk rullstol för alla äventyr.

Fantastisk prestanda utomhus

Med en liten vändradie kan du njuta av intuitiv körning och fantastisk manövrerbarhet i kompakta utrymmen med denna smala (620 mm) bas och med en vändradie på 560-630 mm. Tar dig också lätt in under bord och ger åtkomst till rullstolsanpassade fordon med en låg sitthöjd från endast 415 mm.

Fantastisk prestanda utomhus

Bekvämligheten är optimerad genom pålitlig fjädring på drivhjulen.

Kraften att åka vart du vill.

Elrullstolen Q400 F har en 2-polig motor som ger en maxhastighet på 10 km/h och ett val av batterier på 50 Ah, 60 Ah eller 80 Ah för att maximera din räckvidd. 

Pålitlig framhjulsdrift

SEDEO PRO - Justerbart sittande

Sittystemet SEDEO PRO kombinerar en mycket justerbar och konfigurerbar sittram med olika positioneringsalternativ, inklusive ett stort urval av SEDEO PRO dynor och ryggstöd för milda till mediumhöga kliniska behov. SEDEO PRO är bekväm och förstärker brukarens oberoende i vardagen.

  • Det lättanvända armstödet som du enkelt svänger undan ger dig fri yta för överföring. Du kan välja mellan en borttagbar eller uppfällbar version (den senare visas på bilden till höger). Båda har 5 olika alternativ av armdynor.

  • SEDEO PRO erbjuder ett urval av tillval för att skapa den perfekta passformen för brukaren. Med fyra ryggstödstyper, fyra armstödstyper, fem benstödstyper och ett brett utbud av sitt- och ryggdynor, nackstöd och positioneringsalternativ. Dessa kan enkelt anpassas för att passa individuella krav och snabbt anpassas till förändrade behov.

  • Justera sittdjup och sittbredd, ryggstödsvinkel och ryggstödshöjd, benstödsvinkel, nedre benlängd, armstödshöjd och armstödsdjup samt huvudstödets höjd. Dessa justeringsalternativ ger dig total flexibilitet och utförs snabbt och enkelt för att få exakt rätt position. Skulle behoven förändras är det lika enkelt att ställa om. 

  • SEDEO PRO har också skjuvningsreducering - den eldrivna ryggen har 10 cm lägeskompensering! Dessutom finns SEDEO PRO med ett fast ryggstöd eller två andra alternativ för bakåtlutande ryggstöd: mekanisk och med manöverdon.

  • Det elektriska benstödet med längdkompensation ger dig möjlighet att få den bästa positionen. Benstödet  finns som en centermonterat och i en swing-away version (den senare visas på bilden till höger). Du kan också välja det centermonterade benstödet eller 70° swing away benstödet med manuell upphöjning av svängning från benstödet.

  • Det finns ett brett sortiment av dynor och ryggar tillgängliga från sittsystemet SEDEO PRO, inklusive den flexibla ryggdynan med justerbara band och sidostöd - för unik komfort och enkel positionering.

  • SEDEO & WHITMYER huvudstöd är två exempel på positioneringsstöd, det finns också utfällbara bålstöd, lårstöd och knästöd. Alla positioneringsstöd är undansvängbara eller helt borttagbara. 

SEDEO PRO - Justerbart sittande

Kontroll med ett knapptryck

Kontrollera din omgivning med Q400 F SEDEO PRO och dess innovativa kontrollteknologi. Tillgänglig med det pålitliga VR2 och det innovativa R-Net styrsystemet med stora utbyggnadsmöjligheter, en stor lättläst HD-display och intutiv manövrering.  

ANSLUT
Genom att använda integrerad infraröd teknologi kan du kontrollera omgivningen i din närhet såsom hemunderhållningssystem, TV-apparater, DVD:er, dockningsstationer och andra system - enkelt med din joystick.

BLUETOOTH & IDRIVE 
Kontrollera din telefon, dator, surfplatta och andra Bluetooth-enheter med detta användbara tillval. Anslut och kontrollera upp till fyra enheter.

QUICKIE PATENTERADE PROGRAMMERBARA KNAPPAR
Tack vare QUICKIE's patenterade programmerbara knappar kan du ändra funktionen på en knapp på din joystick till det kommando du önskar. Du kan också programmera en extra funktion (långt tryck) till knappar som ger dig snabbare, bekvämare och smidigare åtkomst till de funktioner du vanligen använder utan att behöva en joystick.

Switch-It Kontroller

Om användning av en traditionell joystick inte är det bästa alternativet för dig, ger alternativa driftskontroller dig möjlighet att fullt ut uppleva din Q400 F SEDEO PRO's körkapacitet och fördelar.

Ta reda på mer.
Switch-It MicroGuide styrning i mikroformat

SWITCH-IT MicroGuide

Proportionell styrning i mikroformat som är avsedd för brukare med mycket begränsad rörelseyta och/eller styrka

Switch-It MicroPilot Styrspak

SWITCH-IT MicroPilot

Mini-Proportionell joystick

VersaGuide Kompakt Styrspak från Switch-It

SWITCH-IT VersaGuide

Kompakt proportionell kontroll

Dual Pro™ Huvudkontroller från Switch-It

SWITCH-IT Dual Pro™

Proportionerlig huvudkontroll för intuitiv körning

Switch-It TouchDrive 2 driftkontroll

SWITCH-IT TouchDrive 2

Proportionell styrning via pekskärm

Switch-It Ctrl+5 Manöverbox för elrullstolar

SWITCH-IT Ctrl+5 Manöverbox

En bra genväg till ofta använda funktioner.

Switch-It DriveStation

SWITCH-IT DriveStation

Ergonomisk styrning av elrullstolar

Link-It Monteringssystem

SWITCH-IT Link-It Monterings- system

Att montera inmatningsenheter på en elrullstol

Switch-It system för hakstyrning

SWITCH-IT Hakstyrning

Eldriven och manuell mekanism för hakstyrning.

Switch-It Allround joystick

SWITCH-IT Joystick Allround

Multifunktionell joystick

Switch-It Fjärrbrytare

SWITCH-IT Fjärrbrytare

Individuella fjärrbrytare för individuell åtkomst

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:610 - 700 mm
Totallängd:Max. 1190 mm
Sittbredd:380 - 560 mm
Sitthöjd:415 - 490 mm
Sittdjup:400 - 560 mm
Ryggstödshöjd:530 - 720 mm
Bakåtlutning:90° till 150°
Svängradie:735 mm
Prestanda/Vikter
Max. räckvidd:Max. 40 km (med 80 Ah batterier)
Hastighetsalternativ:6/10 km/h
Batterier:50 Ah, 60 Ah, 80 Ah
Maximal säker lutning:
Max. kantklättring:70 mm
Elektronik:VR2, R-Net
Min. vikt:130 kg
Max. brukarvikt:136 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.