Puma 40 Sedeo PRO/LITE Elrullstol

En perfekt blandning av funktion, komfort och design.

Naturligtvis ska din elektriska rullstol enkelt och bekvämt ta dig dit du vill och samtidigt erbjuda alla avancerade funktioner som behövs för maximal självständighet. Men vi förstår också att du vill ha en snygg stol som passar din livsstil. Därför har vi tagit fram Puma 40. Sunrise Medicals prisbelönta Puma 40 är en perfekt blandning av funktion, komfort och design. Puma 40 sätter en ny standard för intensiv användning både inomhus och utomhus. Njut av en överlägsen körupplevelse, av maximal självständighet och av din egen stil.

Läs mer >

QUICKIE Puma 40 elrullstol
general.CrashTestApproved#

Krocktestad
Denna produkt har krocktestats och godkänts enligt kraven för ISO 7176-19.

Bilder och video

QUICKIE Puma 40 rear-wheel drive power wheelchair (lifestyle1)
QUICKIE Puma 40 rear-wheel drive power wheelchair (full options)
QUICKIE Puma 40 rear-wheel drive power wheelchair (frame detail)

Bilder

Videos

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken