JIVE UP Stårullstol

Stårullstolen som lyfter din upplevelse.

Upptäck nästa steg i utvecklingen av JIVE familjen - JIVE UP. Genom en kombination av smidighet inomhus med hög prestanda utomhus från JIVE-M, med en mulitfunktionell sits, är det nu möjligt att njuta av både sittande och stående position i din bekväma JIVE UP. Genom bara en enkel knapptryckning, kan du vara öga mot öga med världen omkring dig och ha glädje av alla fördelar som en stårullstol har - i kombination med den frihet och självständighet som bara JIVE UP ger. Stå upp för livet du vill leva med JIVE UP.

Denna produkt har utgått.

Men, du kanske är intresserad av:

JIVE UP Stårullstol
general.CrashTestApproved#

Krocktestad
Denna produkt har krocktestats och godkänts enligt kraven för ISO 7176-19.

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken