Jive M Elrullstol

Enastående mjuk och bekväm körning

Quickie JIVE-M - smidig inomhus och perfekta köregenskaper utomhus. Eftersom den svänger runt sin egen axel, har mycket liten vändcirkel (560 mm), smala mått (630 mm bred) och låg sitthöjd (430 mm) är den också utmärkt för förflyttning inomhus. SpiderTrac fjädringen hjälper till att köra uppför och över kanter och ramper utan stötar, nigning eller instabilitet. Med utbyggbar elektronik, max hastighet på 13 km/h, 60/70 Ah batterier och upp till 40km räckvidd - alltid perfekta köregenskaper.

Läs mer >

Quickie Jive M mitthjulsdriven elrullstol
general.CrashTestApproved#

Krocktestad
Denna produkt har krocktestats och godkänts enligt kraven för ISO 7176-19.

Bilder och video

Quickie Jive M
Quickie Jive M (1)
Quickie Jive M (2)

Bilder

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken