Jive F Elrullstol

Utmärkt för utomhuskörning

Quickie JIVE F (framhjulsdrift) erbjuder lite extra muskler i situationer som kantklättring eller off-road körning. Med en max hastighet på 10 km/h, räckvidd upp till 40 km (med 4-polig motor med högt drivmoment) och 9 cm markfrigång, så har man en perfekt stol för utomhuskörning i kombination med enkel framkomlighet inomhus då JIVE F eldriven rullstol har en vändcirkel på 700 mm. Det är också möjligt att byta sitssystem, elektronikmoduler eller underrede när behovet förändras pga dess modulära koncept!

Denna produkt har utgått.

Quickie Jive F eldriven rullstol
general.CrashTestApproved#

Krocktestad
Denna produkt har krocktestats och godkänts enligt kraven för ISO 7176-19.

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken