2020-02-11

Välkomna till vår monter C:06 där vi visar ett utbud av vårt breda sortiment inom manuella rullstolar, elrullstolar, rollatorer, skotrar samt dynor och ryggar för bästa sittande och positionering. 

Missa inte vår workshop kl 13.45 båda dagarna:
"Sitta rätt - ur ett brukarperspektiv" 
Föreläsare: Marit Sundin och Ronny Berntsson
Denna workshop handlar om vikten av att sitta rätt, att alla är olika och hur viktigt det är att se till varje individs behov. Vi tittar på olika sittvinklar, avlastning och positionering. Vi pratar också om vad brukaren själv kan göra i förebyggande syfte med betoning på rörelse och träning.

Marit är Projektledare på Personskadeförbundet och är en inspiratör, innovatör och entreprenör och har dessutom en elitkarriär som flerfaldig guldmedaljör i alpin skidåkning bakom sig. Hon har utvecklat egna produkter och var också med i TV-serien Vinnarskallar förra året. Marit är dubbelamputerad sedan tre års ålder och kommer att dela med sig av sina personliga erfarenheter vad gäller sittande i manuell rullstol.  

Ronny har jobbat inom Sunrise Medical i 25 år i ett flertal olika roller. Han är rehabiliteringsingenjör i grunden och brinner särskilt för att hjälpa individer att hitta det perfekta sittandet. Ronny har genom sina många år i branschen en bred erfarenhet av utprovningar av sittdynor, ryggdynor och rullstolar. 

Anmäl dig och läs mer om mässan här!

Välkomna!