2020-06-30

Med mer än 2 200 anställda verksamma i 18 länder med distribution i över 130 länder är Sunrise Medical en omfattande global organisation. 

Läs mer om vårt globala fotavtryck, våra värderingar och vår kultur, vårt arv och innovation samt vårt uppdrag att förbättra människors liv på vår nya webbplats www.sunrisemedical-group.com.

Denna nya centraliserade kommunikationsplattform kommer att göra det möjligt för Sunrise Medical Group att kommunicera och interagera med alla interna och externa intressenter direkt, samt tillhandahålla uppdateringar och nyheter på ett snabbt och effektivt sätt.

Vi ser fram emot mer öppna innovationer och samarbeten. Tillsammans strävar vi efter att erbjuda fler och bättre lösningar till våra direkta och indirekta kunder runt om i världen.

Sunrise Medical är världsledande inom utveckling, design, tillverkning och distribution av innovativa, manuella rullstolar av hög kvalitet, elrullstolar, scooters, sitt- och positioneringssystem samt hjälpmedel för daglig användning.