2023-04-26

Maj, 2023

Vi är glada att kunna meddela att RGK Wheelchairs/Sunrise Medical är stolt sponsor för de kommande världsmästerskapen i rullstolsbasket, som äger rum i Dubai 9:e till 20:e juni 2023.

Som en ledande leverantör av innovativa och högkvalitativa mobilitetslösningar är vi fast beslutna att stödja tillväxten och utvecklingen av handikappidrott, och vi är hedrade över att ha denna möjlighet att göra det på en global scen.

Detta evenemang kommer att sammanföra några av världens bästa rullstolsbasketlag och idrottare, och visa upp den otroliga kompetensen, engagemanget och passionen som driver denna sport. Vi är glada över att vara en del av ett så inspirerande evenemang, och vi ser fram emot att arbeta nära arrangörerna och deltagarna för att göra denna turnering till en framgång.

På RGK Wheelchairs och Sunrise Medical tror vi på idrottens kraft att förändra liv, och vi är engagerade i att göra en positiv skillnad i livet för människor med funktionsnedsättning. Genom vår sponsring av världsmästerskapen i rullstolsbasket hoppas vi öka medvetenheten om sporten och den enorma potentialen hos personer med funktionsnedsättning, samtidigt som vi främjar värderingarna av inkludering, mångfald och lagarbete som ligger vårt företag varmt om hjärtat.

RGK Wheelchairs är en del av Sunrise Medical och produktutbudet varierar från land till land. För utbudet i Sverige, klicka här.

Om Sunrise Medical: Sunrise Medical är engagerad i att förbättra människors liv och är världsledande inom innovation, tillverkning och distribution av avancerade mobilitetshjälpmedel och lösningar. Produkterna distribueras i mer än 130 länder under 17 egna 17 varumärken, nyckelprodukterna inkluderar manuella rullstolar, elrullstolar, skotrar, drivaggregat, pediatriska mobilitets- och terapeutiska anordningar, sitt- och positioneringssystem och hjälpmedel för dagligt liv. Sunrise Medical Group är verksamt i 19 länder och har sitt huvudkontor i Malsch, Tyskland, och har över 2 600 medarbetare över hela världen.