2020-08-14

Vi presenterar en uppdaterad produktportfölj av de mycket populära rollatorerna Gemino. Att hitta rätt rollator är avgörande för stabilitet, komfort, säkerhet och slutligen självförtroende för brukaren.  

Den snygga och högkvalitativa rollatorn Gemino 30 har nu kompletterats med två nya färger (blå och röd) och en förbättrad hopfällningsfunktion med vårt patenterade klicksystem. Gemino kan nu lyftas säkert i sidled utan ytterligare låsfunktion.

Ibland behövs lite extra hjälp för att kunna gå säkert. Har man t. ex Parkinsons sjukdom kan en laserlinje hjälpa till om man blir stående och få svårt att komma igång igen. Hos denna speciella rollator aktiveras en laserlinje genom att man trycker på en knapp på handtaget. Genom att koncentrera sig på linjen som dyker upp på marken kan man sedan ta steget över den - och på så sätt sätta sig i rörelse. Gemino 30 Parkinson har fått ett förbättrat fäste för laserknappen för säker och enkel användning. Finns nu också i en ny blå färg.

Vi har också uppgraderat Gemino 30 Walker och Gemino 60 Walker. Hos dessa produkter har vi förbättrat underarmsstödet och lagt till en skala för att enkelt kunna ställa in produkten på samma höjd på båda sidor. Tillsammans med det nya stabiliseringsstaget kan vi nu erbjuda maximal stabilisering.

Utöver detta har vi också förbättrat funktionen för hopfällning samt format om handtagen som nu är mer ergonomiska och bekvämare.  Med hjälp av de nya skalorna på körhandtagets ram är det dessutom enklare att justera höjden (inga verktyg behövs) jämnt på båda sidor och hålen sitter nu tätare.

Sist och inte minst vill vi gärna nämna den nya väskan (tillbehör) som bl.a. har utbytbara lock i åtta färger och i samband med det så har alla väskor fått en ny fästanordning som gör det enklare att ta av och på väskan med bara en hand.

Letar du efter en rollator som passar dina brukares aktiva liv och låter dem gå bekvämt och med självsäkerhet både inomhus och ute? Sannolikheten att du hittar rätt rollator i vårt Gemino-sortiment är stor!

Om Sunrise Medical:
Sunrise Medical är ett av världens ledande företag när det gäller utveckling, design, tillverkning och distribution av manuella rullstolar, elrullstolar, rollatorer, skotrar samt dynor och ryggar för bästa sittande och positionering. Sunrise Medical har tillverkningsanläggningar i Storbritannien, Mexico, Tyskland, USA, Spanien, Nederländerna, Polen, Norge, Australien och Kina.

Våra produkter som säljs under varumärken som QuickieZippieBreezySterlingGemino och JAY säljs i över 130 länder. Sunrise Medical har sitt huvudkontor i Malsch, Tyskland och det Nordamerikanska huvudkontoret ligger i Fresno, Kalifornien och har totalt 2.300 anställda runt om i världen.