2020-04-03

Kära kund,
Vi finns här för er. 
Våra tillverknings- och distributionsanläggningar är öppna och levererar till alla länder.
Med tanke på denna oförutsedda situation gör vi på Sunrise Medical allt vi kan för att skydda våra kunders, anställdas och affärspartners hälsa på bästa möjliga sätt. Detta är - och förblir - vår högsta prioritet.

Även om detta är en osäker tid för oss alla, vill vi att du vet att vi är här för att hjälpa. Som en samhällsviktig verksamhet fortsätter vi att serva våra kunder på ett säkert sätt genom att fortsätta att följa alla statliga direktiv med avseende på rengöring, handtvätt och social distansering. Vi tillverkar och levererar fortfarande rullstolar, JAY-dynor och ryggar, servicedelar och alla övriga produkter.

Vår Kundtjänst är öppen som vanligt och är redo att hjälpa till. De fortsätter att vara tillgängliga under normala öppettider (Mån-Tor kl 8:00-16:30, Fredag kl 8:00-16:00 Lunchstängt: kl 12:00-13:00) för att svara på dina frågor och ta emot order. Kundtjänst nås på 031-748 37 00 eller via post@sunrisemedical.se .

Du kan fortfarande kontakta oss via dina vanliga kontaktvägar, våra kontaktuppgifter hittar du här.

Vi kommer kontinuerligt att ompröva situationen och informera dig om förändringar sker när det gäller vår service under denna globala kris.

Ta hand om er!
Hälsningar
Sunrise Medical AB