Helt ny serie elrullstolar lanseras under hösten 2018!

2018-05-16

Vi är glada att berätta om vår stora nyhet: en helt ny serie elrullstolar!

I denna serie kombineras det bästa från befintliga modeller med en del förbättringar och nyheter för att erbjuda ett sortiment som vi tror motsvarar marknadens behov.

Vi kan redan nu avslöja att det redan så framgångsrika sittsystemet Sedeo självklart kommer att finnas kvar och man kommer att kunna välja om man t. ex önskar en framhjuls-, mitthjuls-, eller bakhjulsdriven bas. Framöver tillkommer det ytterligare en nyhet här som vi får återkomma till.

Den nya serien kommer också att erbjuda en app för övervakning av tryckavlastning samt programmerbart sittsystem och mycket mer.

Den första stolen i serien som lanseras på den svenska marknaden är Q700 M Sedeo Ergo, Q står ju självklart för Quickie och M för mitthjulsdriven och Sedeo Ergo är ju som bekant namnet på sittsystemet valt till denna modell. Siffan 700 är helt enkelt produktens namn.

Premiärvisning!

Q700 M Sedeo Ergo kommer att visas på Hjultorget, 23-24 maj på Kistamässan. Utöver den så visas självklart många av våra andra produkter såsom rollatorer, manuella rullstolar, drivaggregat och handcyklar. Har ni vägarna förbi så välkomna till monter B:12.

Sunrise Medical 

 

 

 


Presskontakt

Sara Tobiasson

Tel: 031-7483712
Email: Sara.Tobiasson@sunrisemedical.se

Våra varumärken