J3 Carbon Rygg Fast ryggstöd

Stödet du behöver för att vara aktiv

Designad för att erbjuda en lätt och snygg fast rygg till aktiva brukare. J3 Carbon ryggen ger rätt stöd för bäckenet och stabilitet åt bålen, vilket ger optimalt stöd för ryggraden. Detta ger den stabilitet du behöver för ett väldigt aktivt liv, minskar risken för ryggvärk och leder till bra komfort.
Dessutom, kraften som genereras när du kör din rullstol överförs mer effektivt med en fast rygg. Det betyder att stolen rullar längre sträckor med mindre kraft.

 

Läs mer >

JAY J3 Carbon Rygg

Bilder och video

JAY J3 Carbon Rygg (Produkt 2)
Jay J3 Carbon Rygg
J3 Carbon Rygg

Bilder

Videos

Beställ en broschyr

Fyll bara i dina kontaktuppgifter nedan så mailar vi informationen till dig.

Jag vill gärna få information via email från Sunrise Medical ¹
Jag har läst och godkänner villkoren

¹ Sunrise respekterar din sekretess. Din personliga information kommer att behandlas konfidentiellt och kommer enbart användas för att skicka information om Sunrise Medicals produkter och tjänster. Enligt dataskyddslagen, behöver vi ditt medgivande genom att du fyller i uppgifterna ovan, för att kunna spara din information i vårt system. Dina uppgifter kommer inte att skickas vidare till någon annan utan ditt tillstånd. Alla anställda som har tillgång till dina uppgifter är enligt lag tvugna att respektera din sekretess. Om du önskar se information som sparas om dig eller du önskar bli borttagen från vårt register, vänligen meddela vår marknadsavdelning på Sunrise Medical AB.

Våra varumärken